A 87 éves Concha Garcia Zaera számítógéppel rajzol elképesztő képeket

nagymama rajz festészet művészet Paint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő képeket rajzol a 87 éves Concha Garcia Zaera, pedig nem használ hozzá mást, mint a Microsoft Paint programját. Ihletet képeslapokról és más rajzokról szerez.

Férjét kellett gondoznia, így nem nagyon tudott eljárni otthonról a 87 éves Concha Garcia Zaera, aki gyermekeitől kapott egy számítógépet. Így fedezte fel magának a Microsoft Paint programját, amelyben csodás képeket rajzol.

Azt mondja, nem áldotta meg a sors túl nagy képzelőerővel, így a férjétől kapott képeslapokból és más rajzokból merít ihletet - írja a Boredpanda. Nagyjából két hét alatt rajzol meg egy képet, amelyeket unokája tanácsára már Instagramra is felölt. Néhány hét alatt 125 ezer követőt gyűjtött magának.

https://www.boredpanda.com/grandmother-microsoft-paint-art-concha-garcia-zaera-spain/

Jilguero #dibujo #dibujoconpaint #paint #conchagzaera #conchadibujaconpaint

Concha García Zaera (@conchagzaera) által megosztott bejegyzés,

60 éves az Oscar-díjas kaméleon: Gary Oldman legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20180320-60-eves-gary-oldman-legfontosabb-szerepei.htmlÉpp csak néhány hete nyerte el élete legfontosabb színészi díját, a mai napon pedig jubileumi születésnapját ünnepli Gary Oldman, akinél nagyobb átváltozóművészt nem nagyon látott még a mozivászon. A karrierje legfontosabb szerepeiben is mindig teljesen másmilyen tudott lenni, és erre jó bizonyíték az alábbi, videós összeállításunk is. Kult--Michelangelo önarcképét fedezték fel a művész egyik rajzánhttp://www.life.hu/kult/20180320-michelangelo-onarckepet-fedeztek-fel-a-muvesz-egyik-rajzan-vittoria-colonna.htmlEgy mini önarcképet fedeztek fel Michelangelo egyik rajzán. Furcsa módon ez évtizedekig nem tűnt fel senkinek. Kult--Amikor az bánt, akinek szeretnie kéne: 7 megrázó film a családon belüli erőszakról http://www.life.hu/kult/20180319-het-megrazo-film-a-csaladon-beluli-eroszakrol.htmlMárcius 15-e óta látható a hazai mozikban a Láthatás című francia film, amely egy válás drámai történetből kiindulva a családon belüli erőszak sokkoló természetrajzát mutatja meg, egészen hátborzongatóan emlékezetes epizódok kíséretében. A szomorú, de fontos téma kapcsán összegyűjtöttük a legemlékezetesebb filmalkotásokat. KultOrigoElhunyt a híres kanadai humorista, Mike MacDonaldhttp://www.life.hu/kult/20180319-elhunyt-a-hires-kanadai-humorista-mike-macdonald.htmlSzívbetegségben hunyt el 63 évesen a kanadai humorista, Mike MacDonald, aki úttörőnek számított a komédiások körében. A szomorú hírt testvére közölte. KultThinkstockMeghalt a metálzenekar énekese Killjoy, azaz Frank Pucci: 48 éves volthttp://www.life.hu/kult/20180318-meghalt-a-metalzenekar-enekese-killjoy-azaz-frank-pucci.htmlFrank Killjoy Pucci halálát a Necrophagia Facebook-oldalán jelenették be. KultOrigo11 éve halt meg Kaszás Attila: Eszenyi Enikő így emlékezik meg volt férjérőlhttp://www.life.hu/kult/20180316-11-eve-halt-meg-kaszas-attila-eszenyi-eniko-igy-emlekezik-meg.htmlEszenyi Enikő volt férje, Kaszás Attila március 16-án, pénteken töltötte volna be 58. életévét. A színésznő minden évben megemlékezik róla. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.