Gyászol az LGT - Örökös tagját veszítette el a zenekar

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
gyász LGT
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Presser Gábor és Karácsony János a Facebookon posztolta a gyászhírt. 

"Búcsúzunk Pötös Lacikától, az LGT egyetlen örökös technikusától, aki annyira magától értetődően tartozott hozzánk és közénk, hogy az se számított, ha épp három, vagy öt évet nem játszottunk, vagy egy évig nem találkoztunk. A nyolcvanas évektől ő volt az egyetlen fix emberünk. Lacika a miénk volt, mi meg a Lacika bandája. Most ő is elment" - írta bejegyzésében Presser Pici.

"Most nem vagyok jól. Meghalt a Pötös Lacika. Pötyi. Ő a Technikus, Örökbarát, aki mellettünk, velünk, értünk volt. Ő volt a technikusunk évtizedek óta. A Pötyi, aki nem kérdez, általában utasítva van, de nem is kell, teszi a dolgát. Figyel, ott van minden pillanatban, amikor szakad az eső, amikor napokon keresztül vezetni kell a teherautót, vagy amikor még nem volt teherautó, amikor magánéleti válság van, és gyorsan kell költözni, és sok minden nincs, amikor vizet, zsömlét ad a kezünkbe, mert nincs idő semmire. Szerel, pakol, szerel, pakol, ugrik, kábelez, cipekedik, hang nélkül oson, kúszik mögöttünk, a lábunk alatt a színpadon, figyel, és néz. Ő a Pötyi, a Lacika, a Technikus, a mi Technikusunk, a mi Emberünk, az Ember. Utolsó közös fellépésünk, egy hajóban evezünk" - tette közzé Karácsony János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.