Meghalt Milos Forman Oscar-díjas filmrendező

Forrás: AFP -
Milos Forman rendező Hair film
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Milos Forman - jelentette a CTK cseh hírügynökség szombaton az Egyesült Államokban élő Oscar-díjas filmrendező feleségére hivatkozva.

Martina Formanova szerint férjét rövid betegséget követően, pénteken érte a halál a családja és a hozzá legközelebb állók körében. A csehszlovák új hullám egyik meghatározó képviselője, aki Amerikában olyan filmeket készített, mint a Száll a kakukk fészkére, a Hair és az Amadeus, 86 éves volt. Temetését szűk családi körben rendezik.

Forrás: AFP
Meghalt Susan Anspach amerikai színésznőhttp://www.life.hu/kult/20180407-meghalt-susan-anspach-amerikai-szineszno-72-eves-volt.html75 éves korában, április 2-án meghalt Susan Anspach. Az amerikai színésznőt több alkotásból is ismerheted. KultThinkstockGyászol az LGT - Örökös tagját veszítette el a zenekarhttp://www.life.hu/kult/20180324-gyaszol-az-lgt-orokos-tagjat-veszitette-el-a-zenekar-potos-lacit.htmlPresser Gábor és Karácsony János a Facebookon posztolta a gyászhírt. Kult--Meghalt José Abreu, az El Sistema világhírű venezuelai zenei program megalapítójahttp://www.life.hu/kult/20180325-meghalt-jose-abreu-az-el-sistema-vilaghiru-venezuelai-zenei-program-megalapitoja.htmlHetvennyolc éves korában meghalt José Abreu, a világszerte ismert venezuelai zenei program, az El Sistema megalapítója, Gustavo Dudamel világhírű karmester mestere.Kult--11 éve halt meg Kaszás Attila: Eszenyi Enikő így emlékezik meg volt férjérőlhttp://www.life.hu/kult/20180316-11-eve-halt-meg-kaszas-attila-eszenyi-eniko-igy-emlekezik-meg.htmlEszenyi Enikő volt férje, Kaszás Attila március 16-án, pénteken töltötte volna be 58. életévét. A színésznő minden évben megemlékezik róla. Kult--Elhunyt DuShon Monique Brown amerikai színésznő http://www.life.hu/kult/20180324-elhunyt-dushon-monique-brown-amerikai-szineszno-a-szokes-es-a-langolo-chicago-szereploje.html49 éves korában elhunyt az amerikai színésznő, DuShon Monique Brown. Magyarországon a nézők a Szökés és a Lángoló chicagó című sorozatokban láthatták őt.KultThinkstockEsztergályos Cecília a Kossuth-díjáról http://www.life.hu/kult/20180316-esztergalyos-cecilia-a-kossuth-dijarol-marcius-15.htmlA Jászai Mari-díjas színművész, kiváló és érdemes művész az utánozhatatlanul energikus stílusával, kifinomult mozgáskultúrájával minden szerepét egyedivé varázsoló, nagy népszerűségnek örvendő alakításai, színpadon, filmvásznon és a televízió képernyőjén egyaránt sikeres pályafutása elismeréseként kapta meg a Kossuth-díjat. Esztergályos Cecília a Life.hu-nak az érzéseiről mesélt a díjátadón.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.