Motoros találkozó, palacsinta fesztivál, utcazene fesztivál - a legszuperebb programok várnak rád. Megmutatjuk, hol és mikor.

3.Szolnoki palacsintafesztivál

A rendezvény célja a minőségi, tartalmas szórakozás biztosítása gyermekek és felnőttek számára, összekapcsolni és megszólítani a családokat, kiemelni az együtt töltött idő fontosságát és a családi értékek jelentőségét hangsúlyosabbá tenni. A fesztivál fő témájaként a palacsintát jelöli meg, mint a hagyományos családi étkezések elengedhetetlen desszertjét.

Időpont:2018. május 18-20.
Helyszín: Szolnok, Nefag erdei játszótér és vadaspark

A Szolnoki palacsintafesztiválon bőven lesz választék a különböző ízesítések terénForrás: Facebook/Palacsintafesztivál

VII. Dunakanyar motoros majális és pünkösdi családi napok

Sok szeretettel várnak mindenkit a csodálatos váci Duna-partra, ahol igazi majális hangulat, ingyenes koncertek, vidámpark, gyerekprogramok, csodaszép motorok és motorosok, fenséges falatok, kézműves portékások és mindenféle jó dolgok lesznek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Időpont:2018. május 19-21.
Helyszín: Vác, Duna-part

Nézegess csodaszép motorokat a VII. Dunakanyar motoros majálisonForrás: Shutterstock

1.Tokaji utcazene fesztivál

Lesz utcazene Verseny (közönségszavazattal és külön zsűrizéssel) gasztronómiai, és kézműves vásárral, Tokaji borok kostólóival egybekötve. 14 helyszínen fognak zenélni a zenészek Tokaj város sétálóutcáján egész nap.

Időpont:2018. május 20.
Helyszín:Tokaj, 14 helyszínen

Elözönlik Tokaj városát az utcazenészek, a jó hangulat garantáltan nem marad elForrás: Facebook/Tokaj Kincsei

12. Bödön ünnep

Látogass el Feldebrőre, a falu egy igazán hangulatos, ligetes, nyugodt részére és tölts el egy kellemes és örömteli napot ezen a rendezvényen. Kemencés lángossal, házi szörpökkel, lekvárokkal és kellemes hangulattal várják a kedves vendégeket.

Időpont: 2018. május 20.
Helyszín:Feldebrő, Éva Udvarház

Ilyen inycsiklandozó kemencés lángost kóstolhatsz a Bödön ünnepenForrás: feldebro.utisugo.hu

Innovation Day 2018

Az Innovation Day by drivingcamp 2016 óta a vezetés szerelmeseinek, illetve a jövő technológiái iránt elkötelezett cégek és magánszemélyek egyik legfontosabb fóruma, találkozási pontja. A rendezvény idei központi témája a vezetéstámogató rendszerek szerepe, az autonóm autózás jelene és jövője a közúti közlekedésben. A cél, hogy a sajtó és az érdeklődő közönség számára közelebb hozzák a gépjárműipar aktuális fejlesztési trendjeit, közép- és hosszú távú fejlesztési koncepcióit. Szakmai előadók segítségével betekintést engednek az iparág forradalmi változásainak kulisszatitkaiba. Előzetes regisztráció szükséges!

Időpont: 2018. május 23.
Helyszín: Zsámbék, Drivingcamp út 1.

Innovation Day-en a jövő autótechnológiáival ismerkedhetsz megForrás: drivingcamp.hu