Pünkösd program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Motoros találkozó, palacsinta fesztivál, utcazene fesztivál - a legszuperebb programok várnak rád. Megmutatjuk, hol és mikor.

3.Szolnoki palacsintafesztivál

A rendezvény célja a minőségi, tartalmas szórakozás biztosítása gyermekek és felnőttek számára, összekapcsolni és megszólítani a családokat, kiemelni az együtt töltött idő fontosságát és a családi értékek jelentőségét hangsúlyosabbá tenni. A fesztivál fő témájaként a palacsintát jelöli meg, mint a hagyományos családi étkezések elengedhetetlen desszertjét.

Időpont:2018. május 18-20.
Helyszín: Szolnok, Nefag erdei játszótér és vadaspark

A Szolnoki palacsintafesztiválon bőven lesz választék a különböző ízesítések terén Forrás: Facebook/Palacsintafesztivál

VII. Dunakanyar motoros majális és pünkösdi családi napok

Sok szeretettel várnak mindenkit a csodálatos váci Duna-partra, ahol igazi majális hangulat, ingyenes koncertek, vidámpark, gyerekprogramok, csodaszép motorok és motorosok, fenséges falatok, kézműves portékások és mindenféle jó dolgok lesznek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Időpont:2018. május 19-21.
Helyszín: Vác, Duna-part

Nézegess csodaszép motorokat a VII. Dunakanyar motoros majálison Forrás: Shutterstock

1.Tokaji utcazene fesztivál

Lesz utcazene Verseny (közönségszavazattal és külön zsűrizéssel) gasztronómiai, és kézműves vásárral, Tokaji borok kostólóival egybekötve. 14 helyszínen fognak zenélni a zenészek Tokaj város sétálóutcáján egész nap.

Időpont:2018. május 20.
Helyszín:Tokaj, 14 helyszínen

Elözönlik Tokaj városát az utcazenészek, a jó hangulat garantáltan nem marad el Forrás: Facebook/Tokaj Kincsei

12. Bödön ünnep

Látogass el Feldebrőre, a falu egy igazán hangulatos, ligetes, nyugodt részére és tölts el egy kellemes és örömteli napot ezen a rendezvényen. Kemencés lángossal, házi szörpökkel, lekvárokkal és kellemes hangulattal várják a kedves vendégeket.

Időpont: 2018. május 20.
Helyszín:Feldebrő, Éva Udvarház

Ilyen inycsiklandozó kemencés lángost kóstolhatsz a Bödön ünnepen Forrás: feldebro.utisugo.hu

Innovation Day 2018

Az Innovation Day by drivingcamp 2016 óta a vezetés szerelmeseinek, illetve a jövő technológiái iránt elkötelezett cégek és magánszemélyek egyik legfontosabb fóruma, találkozási pontja. A rendezvény idei központi témája a vezetéstámogató rendszerek szerepe, az autonóm autózás jelene és jövője a közúti közlekedésben. A cél, hogy a sajtó és az érdeklődő közönség számára közelebb hozzák a gépjárműipar aktuális fejlesztési trendjeit, közép- és hosszú távú fejlesztési koncepcióit. Szakmai előadók segítségével betekintést engednek az iparág forradalmi változásainak kulisszatitkaiba. Előzetes regisztráció szükséges!

Időpont: 2018. május 23.
Helyszín: Zsámbék, Drivingcamp út 1.

Innovation Day-en a jövő autótechnológiáival ismerkedhetsz meg Forrás: drivingcamp.hu
Közeleg Harry esküvője - de miért is szeretjük őt annyira? Íme, a régi popcorn-lopós videóhttp://www.life.hu/csalad/20180430-harry-herceg-eskuvoje-kapcsan-eloastunk-egy-regi-cuki-videot-amin-egy-kislany-popcort-lop-tole.htmlNemsokára kimondja a boldogító igent Harry herceg és feleségül veszi a szuperszexi Meghan Markle-t. Család--Szíj Melinda megmutatta párjáthttp://www.life.hu/csalad/20180430-szij-melinda-a-tanc-vilagnapjan-megmutatta-a-ferjet.htmlKülönleges rekordkísérlet született hazánkban a tánc világnapján. Ha a 75 év felettieket számoljuk, abból 3535 év ropta egyszerre, ha beleszámoljuk a fiatalabbakat is, akkor 4400 év felett volt a táncolók összéletkora. Az eredményt Magyarország hivatalos Guinness-rekord-ellenőre is hitelesítette. De nem ez volt az egyetlen dolog, ami ezen a napon megmelengette az emberek szívét... CsaládOrigoElvették Anglia legidősebb szülőpárosától gyermeküket - a gyámhatóság örökbeadta http://www.life.hu/csalad/20180430-anglia-legidosebb-szulei-65-es-63-evesek-beranyatol-van-gyerekuk-de-az-allam-elvette-es-orokbeadta.htmlAnglia legidősebb szülőpárosa 65 és 63 évesek. Gyereket akartak, itt kezdőtött a kálváriájuk. CsaládGyermekjogi jelentés: oktatás, gyermekszegénység, gyermekbántalmazáshttp://www.life.hu/csalad/20170420-gyermekjogi-jelentes-az-oktatas-a-gyermekszegenyseg-es-gyermekbantalmazas-temaban.htmlIzgalmas év volt 2016, és nagyon sokat beszéltünk a gyerekekről, foglalkoztunk az őket érintő kérdésekkel. Általában az aggodalom hangján szólaltunk meg, ha gyerekekről volt szó, ami 2016-ban főként három nagy téma köré szerveződött: oktatás, gyermekszegénység, gyermekbántalmazás. CsaládThinkstockA fojtogatós játék az új őrület a tinik körében?http://www.life.hu/csalad/20161125-a-fojtogatos-jatek-az-uj-orulet-a-tinik-koreben-ez-derul-ki-egy-friss-kutatasbol.htmlEgy felmérés során az amerikai tinik 4 százaléka vallotta be, hogy már kipróbálta az úgynevezett fojtogatós játékot, melynek lényege, hogy a nyaki verőér elszorításával oxigénhiányos állapotot idéznek elő az agyban, majd a szorítás hirtelen megszüntetésével rövid ideig tartó eufórikus érzést tapasztalnak meg CsaládMegdöbbentő! Lefotózta saját szülését egy nőhttp://www.life.hu/csalad/20160706-lefotozta-sajat-szuleset-egy-no-a-fotozas-segitett-neki-abban-hogy-higgadt-maradjon.htmlA kaliforniai Lisa Robinson-Ward esküvői fotósként ismert az Egyesült Államokban, ám mikor kiderült, hogy gyermeket vár, máris tudta, hogy új kihívást talált magának. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.