Programajánló: így töltsd a júniusi hétvégéket

június hétvége program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szereted a komolyzenét vagy éppen az ízorgiákkal kecsegtető fesztiválokért vagy oda, júniusban mindenképpen megtalálhatod a számításaidat. Számos remek programmal várnak az ország különböző pontjain – mutatjuk a legjobb lehetőségeket. 

Debrecziner Gourmet Fesztivál

A látványos főzőshow-k és pódiumbeszélgetések mellett workshopok is lesznek olyan szakemberek részvételével, mint például Dr. Fiáth Attila Master of Wine aspiráns, vagy Komoróczki Anna, nemzetközi borakadémikus. A házigazda-műsorvezetők Bernáth József, a Séf és Pataky Péter, az Ízes Élet séfje lesznek. A háromnapos gasztronómiai fesztiválon 20 étterem, illetve street-food kínálatával találkozhatnak majd a Nagyerdőbe kilátogatók.

Időpont: 2018. június 15-17.
Helyszín: Debrecen, Nagyerdő

Forrás: Facebook/Debrecziner Gourmet

Tatabányai sörfesztivál

Érdemes ellátogatni Tatabányára, mert a család minden tagja megtalálja majd a kedvére való kikapcsolódást az idei sörfesztiválon is. A három nap főszereplője a sör és a koncertek.

Időpont: 2018. június 15-17.
Helyszín: Tatabánya, Fő tér

Forrás: Facebook/Tatabánya Pont

Alföldi betyárétel főző fesztivál

A fesztivál szórakoztató programokkal, koncertekkel várja a látogatókat. A gyerekeket folyamatosan ingyenes népi játszótér, ugrálóvár, bohócok és lufihajtogatás várja.

Időpont: 2018. június 15-17.
Helyszín: Kétpó, Szebeni Rét

Forrás: Facebook/Alföldi Betyárétel Főző Fesztivál Kétpó

Szentjánosbogár rajzás Alcsúton

Szeretitek a különleges programokat? Nem csak gyerekeknek kínál izgalmas esti programot a szentjánosbogarak rajzása, a felnőttek is ugyanannyira el tudnak merülni a csodálatos, zöldes fénnyel világító bogarak látványában.

Időpont: 2018. június 18-30.
Helyszín: Alcsútdoboz, Alcsúti Arborétum

Forrás: alcsuti-arboretum.hu

Salome: Buja mélylélektani opera

Strauss vérfagyasztó zenedrámája tölti be Szent Iván éjének idején a Margitszigetet az idei nyár operabemutatójában, mely Salome egyszerre ártatlan és tragikus történetét varázsolja színre. A legnagyobb kihívásokat támasztó énekesi és színészi feladatok egyikébe tartozó Salome címszerepében Sera Goesch, a fiatal, világklasszis török szoprán először mutatkozik be Magyarországon. Valamint újra látható a neves mezzo-szoprán, Komlósi Ildikó is, ezúttal Heródiás szerepében. Zenedráma egy felvonásban, német nyelven, magyar felirattal.

Időpont: 2018. június 22. (péntek) és június 24. (vasárnap) 21.00
Helyszín: Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.