Édesanyja mellé temetik Paudits Béla hamvait

édesanya Madách Színház temetés Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 13-án elhunyt Paudits Béla. A Jászai Mari díjas színész temetéséről a Madách Színház gondoskodik.

Paudits Béla a Madách Színház tagja volt, rendezéssel is foglalkozott. A színészet mellett számos játékfilmben is szerepelt, és szinkronizálással is foglalkozott. Temetéséről a színháza gondoskodik, hamvait édesanyja mellett helyezik el.

Paudits Béla halála előtt egy héttel agyvérzés miatt került kórházba, az intenzív osztályon hunyt el. Lánya, Emília még el tudott tőle búcsúzni, 20 perccel gyermeke távozása után halt meg.

Görög Zitának nem csak a pocakja gömbölyödik: bikiniben mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180616-gorog-zitanak-nem-csak-a-pocakja-gombolyodik-bikiniben-mutatta-meg-idomait.htmlGörög Zita az olasz tengerparton nyaral, onnan posztolt bikinis fotót. Azt írja, nem volt könnyű idén bikinit szereznie, mert mindenhol gömbölyödik.TV + SztárokOrigoEljegyezte szerelme Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-eljegyezte-szerelme-karpati-rebekat.htmlAz Instagramon jelentette be Kárpáti Rebeka, hogy szerelme, a focista Völgyi Dániel megkérte a kezét. TV + Sztárok--Micsoda ajándék! Elképesztő dologgal lepte meg Klárikát Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180616-luxusautot-kapott-balazs-klari-korda-gyorgytol-hazassagi-evfordulora.html38. házassági évfordulóját ünnepli Korda György és Balázs Klári. Klárika elképesztő ajándékot kapott szeretett férjétől.TV + SztárokOrigoLekapcsolták a rendőrök a Viszkist: megint törvényt szegetthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-lekapcsoltak-a-rendorok-a-viszkist-megint-torvenyt-szegett.htmlIttas vezetésért bevonták Ambrus Attila jogosítványát - írja a Blikk. A Viszkis nem is tagadta a lap értesüléseit, elmondta, hogy a múlt hétvégén állították meg a rendőrök vidéken, megszondáztatták és azonnal el is vették a vezető enegedélyét.TV + Sztárok--A luxusfeleségek választottak a botox és a mimika közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-a-luxusfelesegek-valasztottak-a-botox-es-a-mimika-kozott.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői, Köllő Babett, Yvonne Dederick és Smaltig Dalma kényes kérdésekre válaszoltak. Az is felmerült, hogy mi a fontosabb, a feszes bőr vagy a mimika. TV + SztárokOrigoKét év felfüggesztett börtönbüntetést kapott Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/sztarok/20180615-ket-ev-felfuggesztett-bortonbuntetest-kapott-cristiano-ronaldo.htmlAdócsalás ügyében született ítélet Cristiano Ronaldo ügyében: a sztárfocista a vád szerint 2011 és 2014 között 14,76 millió euró adót nem fizetett be az államkasszába, és mindezt szándékosan tette.TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.