Tüdőgyulladásban elhunyt Derrick O'Connor színész

Forrás: Thinkstock -
Derrick O'Connor tüdőgyulladás színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Derrick O'Connor 77 éves volt. Halálhírét a családja közölte.

Derrick O'Connor 1941-ben született Dublinban, de Londonban nőtt fel. 1990 óta élt Amerikában.

Nem csak a mozivásznon, a színpadon is jeleskedett, neves rendezőkkel dolgozott. Olyan hollywoodi szuperprodukcióban szerepelt, mint A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse, a Halálos fegyver 2, és ő volt Schwarzenegger ellenfele az Ítéletnapban - írja a Blikk.

A június 29-én elhunyt művészt felesége, Mimi és fia gyászolja.



Kasza Tibi régi fotót osztott meg: Mankerre alig lehet ráismernihttp://www.life.hu/sztarok/20180704-kasza-tibi-regi-fotot-osztott-meg-mankerre-alig-lehet-raismerni.htmlRégi fotót posztolt Kasza Tibi a közösségi oldalra: a képen szinte alig ismerni rá Mankerre. TV + Sztárok--Cinthya Dictator nem hagyta szó nélkül kommentelője bántó megjegyzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180704-cinthya-dictator-nem-hagyta-szo-nelkul-kommenteloje-banto-megjegyzesest.htmlTöbbször bántották már Cinthya Dictatort vékony testalkata miatt, most azonban egy hozzászóló túl messzire ment. Cinthya megvédte magát és udvariasan megkérte a kommentelőt, hogy ne szomorítsa el. TV + SztárokOrigoKároly herceg barátja szólt be Meghan családjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-karoly-herceg-baratja-szolt-be-meghan-csaladjanak-nicky-haslam.htmlKároly herceg egyik barátja, Nicky Haslam beszólt Meghan Markle-nek és családjának. TV + Sztárok--Nádai Anikót és új párját Kovács Dóri hozta összehttp://www.life.hu/sztarok/20180704-nadai-anikot-es-uj-parjat-kovacs-dori-hozta-ossze-baratsag.htmlNádai Anikó újabb részleteket árult el új párjáról: kiderült, hogy a szerelmeseket a műsorvezető legjobb barátnője hozta össze. TV + SztárokOrigoMost először posztolt fotót szerelméről Fenyő Ivánhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-most-eloszor-posztolt-fotot-szerelmerol-fenyo-ivan-hazassag.htmlEddig még soha nem posztolt fotót szerelméről Fenyő Iván. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy végre követőinek is mutasson egy sejtelmes képet párjáról. TV + SztárokOrigoKét férfi is küzd Jennifer Aniston kegyeiérthttp://www.life.hu/sztarok/20180704-ket-ferfi-is-kuzd-jennifer-aniston-kegyeiert-randi.htmlJennifer Aniston újra randizgat, és úgy tűnik, ketten is komolyan érdeklődnek a színésznő iránt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.