Kulka János agyvérzés színész stroke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Fókuszának adta első televíziós interjúját Kulka János azóta, hogy 2016 áprilisában stroke-ot kapott és életmentő műtéten esett át. Most terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.

A logopédusa szerint minden ott van a színész agyában, csak a szavak megformálása, előhívása jelent neki még nehézséget. Hozzátette, Kulka János hatalmas fejlődésen ment keresztül, és a zene nyújtotta a legnagyobb segítséget számára. Ennek ellenére Kulka arra kérdésre, hogy mikor láthatják őt a színpadon azt válaszolta: "Soha többet!"

Kulka azonban a filmszerepektől nem zárkózik el. Ősszel a Liza, a rókatündér rendezőjének új thrillerében újra láthatjuk a mozivásznon.

Öngyilkos lett a 32 éves modell, Rick Genesthttp://www.life.hu/sztarok/20180804-ongyilkos-lett-a-32-eves-modell-rick-genest.htmlA Lady Gaga egyik videójából is ismert modell, Rick Genest depresszióban szenvedhetett. TV + Sztárok--Eljegyezhette kedvesét, Görgényi Fruzsinát Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-eljegyezhette-kedveset-gorgenyi-fruzsinat-vastag-csaba-enekes.htmlVastag Csaba, amióta csak az X-Faktorban megismertük, mindig is óvta magánéletét, keveset árult el róla. Most azonban kedvese, Görgényi Fruzsina Instagramján árulkodó fotó bukkant fel. TV + SztárokOrigoA Call of Duty miatt dobta barátja a mexikói időjóst Yanet Garcíáthttp://www.life.hu/sztarok/20180729-a-call-of-duty-miatt-dobta-baratja-a-mexikoi-idojost-yanet-garciat-akit-a-maximnak-fotoztak.htmlÖsszesen hat millió hűséges csodálója van Yanet Garcíának, a szexi időjósnak, akit állítólag azért dobott barátja, hogy jobban tudjon fókuszálni a Call of Dutyra, és előrébb tudjon lépni karrierjében. TV + Sztárok--Férjhez ment Vajna Timi húga, Palácsik Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ferjhez-ment-vajna-timi-huga-palacsik-lilla.htmlMásfél év jegyben járás után Palácsik Lilla férjhez ment, 24 éves barátjához, Tamáshoz. TV + SztárokOrigoTávkapcsolat miatt ért véget anno Geszti Péter és Gryllus Dorka házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-tavkapcsolat-miatt-ert-veget-anno-geszti-peter-gryllus-dorka-hazassaga.htmlGeszti Péter a Potyautasban Garami Gábor vendége volt a minap, ahol többek között elárulta, miért ment tönkre a házassága Gryllus Dorkával.TV + Sztárok--Cserháti Zsuzsa barátnője, Rácz Kati elmondta, miért halt meg az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-cserhati-zsuzsa-baratnoje-racz-kati-elmondta-miert-halt-meg-az-enekesno.htmlA legendás énekesnő, Cserháti Zsuzsa 15 évvel ezelőtt hunyt el. Most barátnője, Rácz Kati emlékezett meg róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.