Exkluzív klippremier: a New Level Empire és a Republic közös dalt alkotott

Forrás: New Level Empire -
New Level Empire dal Republic klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két generáció, két külön világ..., vagy mégsem? A New Level Empire és a Republic sokkal közelebb áll egymáshoz, mint első látásra gondolnánk. Legújabb közös daluk, a „Valódi" telitalálat lett! Zola szövege és Boros Csaba zenéje olyan szép egésszé állt össze, mintha nem is először alkottak volna 'egy csapatban'.

„Boros Csaba vendége voltam rádióműsorában, és elmondtam neki, hogy mindig is volt egy olyan érzésem a legelső dalunkkal kapcsolatban, hogy ha kivennénk belőle az elektronikát, akkor egészen hasonló egy Republic dalhoz. Tovább fűztem a gondolatmenetet, és felvetettem Csabának, mi lenne, ha ötletelnénk egyet közösen. Az egész feledésbe merült, de amikor fél évvel később újra találkoztunk, Csaba már mutatott is nekem egy kész dalt, és beindult a lavina. Zola írt rá egy versnek is beillő, de mindenekelőtt a Republic világához méltó szöveget. Felénekelték, és pikk-pakk valami nagyszerű született, ami reményeink szerint, mind a két zenekar rajongóinak tetszeni fog." – meséli a dal születéséről Newl, a New Level Empire dobosa.

A New Level Empire és a Republic közös dalt alkotott Forrás: New Level Empire

"A dal az érték és az ár, a hamis és a valódi relációja. 'Ami igazi, az sosem hal meg' szellemiségében íródott. A mai világban ismert anyagias 'értékek' ellen ad hangot és arra világít rá, hogy találjunk olyan dolgokat, melyek igazi tartalommal bírnak." – fejti ki Zola a dal gondolatiságát.

A „Valódi" dalhoz készült klip kifejezően aláfesti a szöveget: bábu, ember és természet kontrasztján keresztül járja körbe, hogy mi is a valóság. Hollókő, Dunakanyar és további gyönyörű helyeken forgatták a videót, lehengerlő képkockáknak lehetünk tanui. A nyári fesztiválszezon még javában leköti az New Level Empire energiáit, de már életük egyik legfontosabb koncertjére készülnek: november 24-én ugyanis az Akváriumban ünneplik meg öt éves születésnapjukat.

17 érdekesség mindannyiunk kedvenc csacsi öreg medvéjéről, Micimackórólhttp://www.life.hu/kult/20180821-micimacko-film-erdekessegek.htmlAugusztusban visszatért a mozivásznakra a világ egyik legismertebb és legkedveltebb mesehőse a Barátom, Róbert Gida című filmben, ennek kapcsán pedig összegyűjtöttünk egy nagy adag különleges információt Micimackóról. KultOrigoElhunyt a neves gitáros, Eddie Willis: 82 évesen távozotthttp://www.life.hu/kult/20180821-elhunyt-a-neves-gitaros-eddie-willis-82-evesen-tavozott.htmlTávozott az élők sorából Eddie Willis, a Funk Brothers gitárosa: 82 évesen érte a halál. KultThinkstockMTV VMA: Jennifer Lopez kapta az életmű-díjat idénhttp://www.life.hu/kult/20180821-mtv-vma-jennifer-lopez-kapta-az-eletmudijat-iden.htmlMagyar idő szerint hajnali 2-kor kezdődött a 2018-as MTV Video Awards, ami a legjobb zenei videós produkciókat díjazza. Jennifer Lopez kapta az egyik legrangosabb elismerést, az életmű-díjat. Kult--MTV VMA: Cardi B sztriptíztáncosnőből lett az idei díjátadó nagy nyertesehttp://www.life.hu/kult/20180821-mtv-vma-cardi-b-sztriptiztancosnobol-lett-az-idei-dijatado-nagy-nyertese.htmlCardi B amerikai rappernő már 2015-től aktív a zenei pályán, de idén robbant be a közönség és a szakma köztudatába, és rögtön 10 jelölést kapott! Élete már most példaértékű, hiszen milliók imádják zenéjét, és tisztelik kitartását, amely mély gödrökkel és buktatókkal volt kikövezve. Az MTV VMA díjátadó estjén ugyan 10 jelölésből „csupán" 3 díjat nyert, de boldogan sietett vele haza 1,5 hónapos babájához. Kult--75 éves a mozi egyik legnagyobbja: Robert De Niro legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20180817-75-eves-a-mozi-egyik-legnagyobbja-robert-de-niro-legfontosabb-szerepei.htmlA mai napon ünnepli jubileumi születésnapját Robert De Niro, aki vitán felül a mozi történetének egyik legjelentősebb, legkülönlegesebb és leghíresebb filmsztárja. A hosszú karrierje pedig olyan gazdag, hogy alig lehet leszűkíteni egyetlen listára csak a legnagyobb alakításait is, de mi azért megpróbáltuk. Kult--Meghalt Aretha Franklinhttp://www.life.hu/kult/20180816-meghalt-aretha-franklin-76-eves-volt.htmlMeghalt a soul legendás királynője, Aretha Franklin. 76 éves volt. Ő volt az első nő, aki bekerült a Rock and Roll hírességek csarnokába. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.