Meghalt Jacqueline Pearce színésznő

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál színésznő Ki vagy, Doki? tüdőrák rák Jacqueline Pearce
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal azután, hogy tüdőrákot diagnosztizáltak nála, 74 éves korában elhunyt Jacqueline Pearce színésznő. 

Lancashire-ben hunyt el 74 éves korában Jacqueline Pearce színésznő, akit többek között a Ki vagy, doki? című sorozatban is láthattak a nézők. Pearce nem sokkal azután halt meg, hogy tüdőrákkal diagnosztizálták, úgy döntött, hogy nem szeretne kórházban maradni, otthonában akart küzdeni a kórral.

Jacqueline Pearce színésznőt tüdőrákkal diagnosztizálták Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Stephan C. Archetti

A Dailymail cikke szerint halálakor egyik barátja, John Ainsworth volt mellette. "Szerette, ha elkortyolhat egy pohár peszgőt, és kedvelt mindenkit, akivel jól érezhette magát. Persze zseniális színésznő volt, és mindenki emlékezni fog rá, aki csak dolgozott vele" - mondta Ainsworth.

A nézők Pearce-t többek között a Baleseti sebészet című sorozatban, az A hölgy, aki túl sokat tudottban, valamint a Az ifjú Indiana Jones kalandjaiban.

Elhunyt Conway Savage billentyűs, a Nick Cave & The Bad Seeds tagjahttp://www.life.hu/kult/20180904-elhunyt-conway-savage-billentyus-a-nick-cave-the-bad-seeds-tagja.htmlA Nick Cave & The Bad Seeds Facebook-oldalán jelentette be, hogy billentyűsük, Conway Savage vasárnap elhunyt. Halálának oka egyelőre nem ismert, de tavaly agydaganatot diagnosztizáltak a zenésznél. Kult--70 éves lett a hetvenes évek szexszimbóluma, Sáfár Anikóhttp://www.life.hu/kult/20180903-70-eves-lett-a-hetvenes-evek-szexszimboluma-safar-aniko.htmlSáfár Anikó színésznő, a hetvenes évek szexszimbóluma hétfőn ünnepli 70. születésnapját. Még ma is a színpadon áll, megmutatjuk, hogyan nézett ki a színésznő pályája elején és most. Kult--Elhunyt Spindler Béla, a kaposvári Csiky Gergely Színház színészehttp://www.life.hu/kult/20180901-elhunyt-spindler-bela-a-kaposvari-csiky-gergely-szinhaz-szinesze.htmlEgészen váratlanul, 63 éves korában elhunyt Spindler Béla, a kaposvári Csiky Gergely Színház színésze.Kult--21 éve távozott Diana hercegné, a szívek királynőjehttp://www.life.hu/kult/20180831-21-eve-tavozott-diana-hercegne-a-szivek-kiralynoje.htmlDiana hercegné élete nem volt viszontagságoktól mentes, halálát pedig máig rejtély övezi. 21 éve távozott közülünk a szívek királynője, rá emlékezünk. Kult--Kiderült, ki játssza Charles Manson sorozatgyilkost Quentin Tarantino új filmjébenhttp://www.life.hu/kult/20180830-kiderult-ki-jatssza-charles-manson-sorozatgyilkost-quentin-tarantino-uj-filmjeben.htmlSzámos nagy név látott már napvilágot Quentin Tarantino rendező most készülő új filmjének stáblistájából, a Volt egyszer egy Hollywoodból. Most az is kiderült, hogy ki játssza majd Charles Manson hírhedt sorozatgyilkost. Kult--Programajánló szeptember első hétvégéjérehttp://www.life.hu/kult/20180827-programajanlo-a-sulikezdes-elotti-utolso-hetvegere-szeptember.htmlAz iskolakezdés előtti utolsó hétvége semmiképpen nem telhet el eseménytelenül. Használd ki az utolsó, stresszmentes néhány napot, kerekedj fel és érezd jól magad! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.