Kiderült, mi okozta Dolores O’Riordan, a The Cranberries énekesnőjének halálát

Forrás: AFP/CrowdSpark/Serge Tenani -
halál fürdőkád The Cranberries alkohol Dolores O'Riordan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a nyomozás a The Cranberries énekesnőjének, Dolores O'Riordannak halála ügyében. Az idegenkezűséget kizárták, alkoholos befolyásoltság alatt zuhanhatott a kádba.

A londoni Park Lane Hilton hotelben találták holtan még január 15-én a The Cranberries énekesnőjét, Dolores O'Riordant. A halálának körülményeit feltáró nyomozás most lezárult - írja a BBC.

Az idegenkezűséget és az öngyilkosságot is kizárták, O'Riordan testén nem találták védekezés nyomait. Az énekesnő vérében négyszeres mennyiségű alkoholt találtak, mint ami a vezetésnél megengedett. A szállodai szobájában pedig 5 kisebb alkoholos üveget, valamint egy pezsgős üveget. Vérében az alkoholon kívül terápiás mennyiségű gyógyszert mutattak ki. Így valószínűsíthető, hogy alkoholos befolyásoltság miatt esett bele a vízzel teli kádba.

Lezárult a nyomozás az énekesnő halálának ügyében Forrás: AFP/CrowdSpark/Serge Tenani

Kisfiai rajzait színezi újra az édesapa: galériahttp://www.life.hu/kult/20180906-kisfiai-rajzait-szinezi-ujra-az-edesapa.htmlFolytatta „munkásságát" az az édesapa, aki gyermekei rajzait eleveníti meg. KultOrigoMagyarország jön sokak kedvence, Terence Hillhttp://www.life.hu/kult/20180906-magyarorszag-jon-sokak-kedvence-terence-hill.htmlNehezen lehet olyat találni, aki ne nézett volna már meg életében legalább egy olyan filmet, melyben Bud Spencer és Terence Hill szerepel. Hill pedig most Magyarországra látogat, hogy új filmjét népszerűsítse és magyar rajongóival találkozzon. KultOrigo66 éves korában elhunyt Ádám Tamás színészhttp://www.life.hu/kult/20180906-66-eves-koraban-elhunyt-adam-tamas-szinesz-familia-kft.html66 éves korában elhunyt Ádám Tamás színész. Kult--Freddie Mercury ma ünnepelné 72. születésnapját, film készül rólahttp://www.life.hu/kult/20180905-freddie-mercury-ma-unnepelne-72-szuletesnapjat-film-keszul-rola.htmlA Zanzibáron született énekes, Freddie Mercury szerdán ünnepelné 72. születésnapját. A Queen együttes frontembereként meghódította a világot, ő az AIDS betegség egyik leghíresebb áldozata. Kult--Pataki Ági modell, filmproducer ma ünnepli 67. születésnapjáthttp://www.life.hu/kult/20180905-pataki-agi-modell-filmproducer-ma-unnepli-67-szuletesnapjat.htmlA Fabulon mellett olyan termékeket népszerűsített Pataki Ági, mint a Pepsi és a L'Oréal Professionnel. Éppen ezért sokan modellnek is titulálják a Balász Béla-díjas filmproducert, aki szerdán ünnepli 67. születésnapját. Kult--Meghalt Jacqueline Pearce színésznőhttp://www.life.hu/kult/20180904-meghalt-jacqueline-pearce-szineszno.htmlNem sokkal azután, hogy tüdőrákot diagnosztizáltak nála, 74 éves korában elhunyt Jacqueline Pearce színésznő. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.