Magyarország jön sokak kedvence, Terence Hill

film Bud Spencer közönségtalálkozó Magyarország Terence Hill Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen lehet olyat találni, aki ne nézett volna már meg életében legalább egy olyan filmet, melyben Bud Spencer és Terence Hill szerepel. Hill pedig most Magyarországra látogat, hogy új filmjét népszerűsítse és magyar rajongóival találkozzon.

Magyarul köszöntötte Facebook-oldalán magyar rajongóit Terence Hill. Nagyon sokan szeretik őt hazánkban, hiszen egész generációk nőttek fel az ő és Bud Spencer főszereplésével készült filmeken.

Terence Hill, eredeti nevén Mario Girotti most Magyarországra látogat, olvasható a bejegyzésben.

"Kedves Magyarok! Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni" - írja a színész posztjában, amelyben a film trailere is látható.

Az utóbbi időben több világsztár is Magyarországra látogatott. Arnold Scwarzenegger még mindig hazánkban tartózkodik, de előtte járt itt Will Smith, néhány napja pedig Ricky Martin.

Freddie Mercury ma ünnepelné 72. születésnapját, film készül rólahttp://www.life.hu/kult/20180905-freddie-mercury-ma-unnepelne-72-szuletesnapjat-film-keszul-rola.htmlA Zanzibáron született énekes, Freddie Mercury szerdán ünnepelné 72. születésnapját. A Queen együttes frontembereként meghódította a világot, ő az AIDS betegség egyik leghíresebb áldozata. Kult--Pataki Ági modell, filmproducer ma ünnepli 67. születésnapjáthttp://www.life.hu/kult/20180905-pataki-agi-modell-filmproducer-ma-unnepli-67-szuletesnapjat.htmlA Fabulon mellett olyan termékeket népszerűsített Pataki Ági, mint a Pepsi és a L'Oréal Professionnel. Éppen ezért sokan modellnek is titulálják a Balász Béla-díjas filmproducert, aki szerdán ünnepli 67. születésnapját. Kult--Meghalt Jacqueline Pearce színésznőhttp://www.life.hu/kult/20180904-meghalt-jacqueline-pearce-szineszno.htmlNem sokkal azután, hogy tüdőrákot diagnosztizáltak nála, 74 éves korában elhunyt Jacqueline Pearce színésznő. Kult--Elhunyt Conway Savage billentyűs, a Nick Cave & The Bad Seeds tagjahttp://www.life.hu/kult/20180904-elhunyt-conway-savage-billentyus-a-nick-cave-the-bad-seeds-tagja.htmlA Nick Cave & The Bad Seeds Facebook-oldalán jelentette be, hogy billentyűsük, Conway Savage vasárnap elhunyt. Halálának oka egyelőre nem ismert, de tavaly agydaganatot diagnosztizáltak a zenésznél. Kult--70 éves lett a hetvenes évek szexszimbóluma, Sáfár Anikóhttp://www.life.hu/kult/20180903-70-eves-lett-a-hetvenes-evek-szexszimboluma-safar-aniko.htmlSáfár Anikó színésznő, a hetvenes évek szexszimbóluma hétfőn ünnepli 70. születésnapját. Még ma is a színpadon áll, megmutatjuk, hogyan nézett ki a színésznő pályája elején és most. Kult--Elhunyt Spindler Béla, a kaposvári Csiky Gergely Színház színészehttp://www.life.hu/kult/20180901-elhunyt-spindler-bela-a-kaposvari-csiky-gergely-szinhaz-szinesze.htmlEgészen váratlanul, 63 éves korában elhunyt Spindler Béla, a kaposvári Csiky Gergely Színház színésze.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.