Közlekedési balesetben meghalt Graciano Rocchigiani

Forrás: Thinkstock -
boksz Graciano Rocchigiani meghalt bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közlekedési balesetben életét vesztette Graciano Rocchigiani, a németek volt félnehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoka.

Az 54 éves sportembert az első híradások szerint keddre viradóra elütötte egy autó Olaszországban.

A Rockynak becézett bokszoló a Boksz Világtanács (WBC) félnehézsúlyú és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nagyközépsúlyú világbajnoki címeit birtokolta. A ringben nyújtott teljesítménye mellett botrányairól is elhíresült, ugyanis ittas vezetésért és súlyos testi sértésért is ült rács mögött.

Utolsó profi mérkőzését 2003-ban vívta, 48 meccsből álló pályafutását pedig 41 győzelemmel, 6 vereséggel és 1 döntetlennel fejezte be.

Kristály Márton csodás kisfilmet készített Budapestről buborékokkalhttp://www.life.hu/kult/20180928-kristaly-marton-csodas-kisfilmet-keszitett-budapestrol-buborekokkal.htmlBudapest ikonikus helyszínei jelennek meg abban a kisfilmben, melyek Kristály Márton előadóművész készített a magyar fővárosról. A felvétel különlegessége, hogy a művész vízbuborékokkal zsonglőrködik közben. Kult--Nincs édesebb, mint a női bosszú: amikor a gyengébb nem visszavághttp://www.life.hu/kult/20181001-noi-bosszu-filmek.htmlMár látható a hazai mozikban a Peppermint: A bosszú angyala című film, amiben a családja megölése után Jennifer Garner képezi ki magát egyszemélyes igazságosztó kommandóvá, hogy így álljon bosszút. Listára gyűjtöttük a legemlékezetesebb elődeit a mozivászonról. KultOrigoSztereotípiák nélkül a párkapcsolatokról: jön a Nyitva című film október 18-ánhttp://www.life.hu/kult/20181001-sztereotipiak-nelkul-a-parkapcsolatokrol-jon-a-nyitva-cimu-film-oktober-18an.htmlNégy éve alkot egy párt az anyakönyvvezető és az urológus. Valami kiveszett a kapcsolatukból. Fanni és Bálint úgy döntenek, kipróbálnak valami újat. Mások felé is nyitnak, ám nemcsak a világból fedeznek fel valami újat, hanem önmagukból is. A Nagypál Orsi rendezte film főszerepében Radnay Csillát és Kovács Lehelt láthatják majd a nézők. Érdekesség, hogy a kisebb szerepekben is olyan nevek tűnnek fel, mint Mucsi Zoltán, Lovas Rozi vagy épp Takács Katalin. A színészek meséltek nekünk a forgatás kulisszatitkairól, de a nyitott kapcsolatokról is elmondták a véleményüket. KultOrigoElhunyt Charles Aznavour világhírű francia sanzonénekeshttp://www.life.hu/kult/20181001-elhunyt-charles-aznavour-vilaghiru-francia-sanzonenekes.htmlKilencvennégy évesen elhunyt Charles Aznavour örmény származású francia sanzonénekes, zeneszerző és színész - jelentette az AFP francia hírügynökség a zenészlegenda sajtószóvivőire hivatkozva, a halálhírt később a kulturális minisztérium is megerősítette. Kult--Marilyn Monroe legelső és legritkább fotóiból tartanak árverést: galériahttp://www.life.hu/kult/20181001-marilyn-monroe-legelso-es-legritkabb-fotoibol-tartanak-arverest-galeria.htmlA világ egyik legikonikusabb személyisége volt Marilyn Monroe színésznő, aki Norma Jeane Mortenson néven látta meg a napvilágot. A legtöbben szőke szépségként emlékeznek rá, ám kezdeti, ritkán látott fotóin még barna hajjal és kirlányos bájjal tündököl. Ezekből a ritka fotókból tartanak most árverést. KultOrigo Meghalt Otis Rush blues zenészhttp://www.life.hu/kult/20180930--meghalt-otis-rush-blues-zenesz-84-eves-volt.htmlA legendás chicagói blues gitáros, Otis Rush 84 éves volt. Kult--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.