Reinkarnáció, jelen életünk kihívásai, újrakezdései és testi-lelki-szellemi újjászületéseink – ezek a témák kerültek terítékre a „Feel SOUL Good - Lélekközösség Peller Mariannal": Az újjászületés lehetősége, az újrakezdés művészete elnevezésű rendezvényén. A meghitt hangulatú beszélgetés során három közkedvelt és elismert vendég, Müller Péter, Lippai Marianna és Sebestyén Balázs osztotta meg tapasztalatát a közönséggel.

„A sors az az út, ahol az ember tovább tud lépni, az élet pedig az az út, ahol újra és újra ismételjük magunkat, és tízszer, húszszor, százszor követjük el ugyanazokat a hülyeségeket" – kezdte a beszélgetést Müller Péter, író, a magyar ezoterikus irodalom legelismertebb és legszeretettebb alakja. Úgy gondolja, hogy a végső cél mindannyiunk számára a hazatalálás, legyen ez akár értelemi, érzelmi, szellemi, lelki hazatalálás.

Sorstörténetekről meséltek a Feel SOUL Good rendezvényénForrás: Feel SOUL Good

„Amíg idáig el nem jutunk, amíg szellemünk nem ébred fel, nem tér magához és nem válik tudatossá, addig életeink során nehéz út – vagy ha úgy tetszik: nagy kaland – az, amit végig kell csinálnunk. Valójában minden egyes életünk egy nagy csata, egy nagy sorsküzdelem, ami a sötétség és a világosság küzdelme, és ami bennünk zajlik le" – magyarázta Müller Péter, aki mesélt újjászületésével kapcsolatos élményéről is. „Amikor az 56'-os események idején szitává lőttek és vértengerben feküdtem, kiléptem a testemből, ám hallottam egy hangot, ami azt mondta, vissza kell mennem. Nem szívesen hallottam ezt a hangot, mert végre meg akartam szabadulni az iszonytól. Sok év múlva derült ki számomra, hogy ez a hang a szellemi tanítómesteremé volt. Mindenkinek van ilyen tanítómestere, ő vezet minket a sorsutunkon, ám az egy nagy kérdés, mennyire halljuk meg és mennyire azonosítjuk be őt."

Sebestyén Balázs és Müller Péter az újjászületésről beszéltekForrás: Feel SOUL Good

A rendezvényre elfogadta a szervezők meghívását Lippai Marianna az ÉLETKEdv életre hívója is, aki kislánya halála után – vagy ahogyan ő fogalmaz: azután, hogy Dominika előrement – rálelt a neki szánt Útra, új életet kezdett, annak szenteli minden idejét és energiáját, hogy másoknak is átadja minden tapasztalatát, és ezzel segítsen. „Tudatosan készültem az új életemre. Tudtam, hogy lányom, Dominika előre fog menni előbb vagy utóbb, ezért nagyon kértem a Jóistent, hogy ha ez megtörténik, utána nulláról újrakezdhessek mindent. Hiszek abban, hogy amit kérünk, az megadatik! 36 évesen ki mertem lépni a házasságomból, felkerültem vidékről Budapestre, újra férjhez mentem, el kezdtem írni, és egyre nagyobb olvasóközönségem lett" – mondta el Lippai Marianna. Hozzátette: akinek erős a hite, az bátrabban feláll a rossz élethelyzetekből, kevésbé fél az újrakezdéstől, és ezáltal nagyobb eséllyel számíthat arra, hogy új ajtók nyílnak meg előtte ebben az életben. „Nagyon a jelenben, a „most"-ban élek, szeretem megélni a pillanatot, nem foglalkoztat, hogy mi történt két hete, vagy akár előző életemben, egyáltalán, volt-e előző életem. Egyet azonban biztosan tudok: kislányommal találkozni fogunk a mennyországban – megígértem neki, és száz százalékig hiszek abban, hogy ez így lesz."

Müller Péter 1956-ról meséltForrás: Fell SOUL Good

 

Régóta szeretettük volna egy bensőséges beszélgetés keretein belül, a lélek tükrén keresztül feldolgozni az újrakezdés és újjászületés témáját. Óriási boldogság számunkra, hogy ezt három közkedvelt, elismert vendéggel, ráadásul teltház előtt tehettük meg. A jegyek másfél nap alatt elfogytak, a hatalmas érdeklődés miatt pedig úgy döntöttünk, hogy tavasszal egy nagyobb helyszínen, ugyanezekkel a csodálatos beszélgetőpartnerekkel megismételjük a rendezvényt" – mondta el a Feel SOUL Good Lélekközösség alapítója, az esemény háziasszonya, Peller Mariann.