Elhunyt Kovács Gyula színművész

Forrás: Thinkstock -
halál színművész tragédia Kovács Gyula Kecskeméti Katona József Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 70. évében elhunyt a kecskeméti Katona József Színház színművésze, Kovács Gyula. Társulata jelentette be a szomorú hírt. 

Kovács Gyula 1949-ben született Budapesten, a napokban hunyt el életének 70. évében. Halálhírét társulata, a kecskeméti Katona József Színház jelentette be.

A színművész 1975-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. 1975-1977 között a Thália Színház, 1977-1981 között a József Attila Színház, 1981-1983 között a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház, 1983-1996 között a kecskeméti Katona József Színház tagja volt. 1996-2007 között szabadúszó volt - írja oldalán a színház.

2007-től ismét csatlakozott a Katona József Színházhoz, munkája elismeréseként Magyar Érdemrend Lovagkereszttel tüntették ki 2015-ben.

Szinte életének utolsó pillanatáig játszott: múlt pénteken a Ruszt József Stúdió Színházban láthatta a közönség.

Jobb ember leszek! mozgalom: a pszichológus szerint így bánj a "szeretlek" szóvalhttp://www.life.hu/kult/20190115-jobb-ember-leszek-mozgalom-a-pszichologus-szerint-igy-banj-a-szeretlek-szoval.htmlNem egyszerű kimondani: szeretlek. Ám ha egy kicsit kimozdulunk a komfortzónánkból, pozitív irányba változhatnak kapcsolataink. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának januári kihívásával ebben szeretnénk segíteni. Arról, hogyan befolyásolja érzelmeink kimutatása a szeretteinkkel való viszonyunkat, Vépy Viktória pszichológust kérdeztük. KultOrigoÚj dallal rukkolt elő a The Cranberries együttes Dolores O'Riordan halálának évfordulójánhttp://www.life.hu/kult/20190116-uj-dallal-rukkolt-elo-a-the-cranberries-egyuttes-dolores-oriordan-halalanak-evfordulojan.html--Törőcsik Mari szeretne hamarosan újra színpadra állnihttp://www.life.hu/kult/20190115-torocsik-mari-szeretne-hamarosan-ujra-szinpadra-allni.htmlMég velemi otthonában tartózkodik Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze. Szeretne hamarosan újra színpadra állni, ám betartja az orvosai utasításait. Kult--Meghalt Kovács Gyula, a kecskeméti Katona József Színház művésze http://www.life.hu/kult/20190114-meghalt-kovacs-gyula-a-kecskemeti-katona-jozsef-szinhaz-muvesze.htmlKovács Gyula, a kecskeméti Katona József Színház művésze 70 éves volt. Halálhírét a színház jelentette be a honlapján. KultOrigoElhunyt Willie Murphy énekes, dalszerző, producerhttp://www.life.hu/kult/20190114-elhunyt-willie-murphy-enekes-dalszerzo-producer.htmlA zongorista, énekes, dalszerző és producer, Willie Murphy vasárnap hunyta le örökre a szemét. Tüdőgyulladással került kórházba. Kult--Elhunyt Gregg Rudloff Oscar-díjas hangmérnökhttp://www.life.hu/kult/20190114-elhunyt-gregg-rudloff-oscardijas-hangmernok.htmlHáromszor kapta meg az Oscar-díjat a 63 éves Gregg Rudloff, aki a napokban örökre lehunyta a szemét. A gyanú szerint öngyilkos lett. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.