A stockfotók, azaz az illusztrációnak szánt képek között találhatunk olyan darabokat is, amelyeknél okkal tesszük fel a kérdést: vajon milyen elvetemült témához szeretnék ezt hozzárendelni? Galériánkban összeszedtük, melyek a stockfotózás legérthetetlenebb darabjai. Van itt testcserés kentaurtól kezdve az abakuszon hegedülő félszemű emberig minden, amit csak kívánhatunk. 

Olvastál már abakuszon hegedülő, félszemű emberről? Nem? Pedig ha írnál róla, le sem kellene fényképezni, hiszen a stockfotók között találhatunk a témához megfelelő illusztrációt. 

A stockfotókat illusztrációnak szánják, általában képügynökségek értékesítik, ahonnan megvásárolhatók. Ezek között találunk jobbakat és kevésbé jókat, de ha igazán rászánjuk az időt a keresésre, rálelhetünk az igazán elvetemült darabokra is. Mint a félszemű, abakuszon hegedülő férfi. Felmerül a kérdés, hogy vajon milyen témákat illusztrálhatunk például egy nyúljelmezbe öltözött, répapéniszt viselő férfival vagy épp egy égő hajú, késsel hadonászó öregasszonnyal?

A kérdést a Bored Panda oldala is feltette, és megkereste a legőrültebb illusztrációkat, amiket valaha készítettek. Mi is összeállítottunk egy könnyfakasztóan vicces galériát. Ha kíváncsi vagy rá, lapozd végig a képre kattintva!

Forrás: Shutterstock