Sok hírességet láthatunk február 24-én a Dolby Színház színpadán, ugyanis rengetegen jelöltek valamilyen díjra, mások pedig a szobrocskákat osztogatják: íme, ők fogják átnyújtani a nyertesek kitüntetését.

A 91. Oscar-gálát február 24-én rendezik a hollywoodi Dolby Színházban, és egyre bővül a díjátadók névsora. Mindenki kedvence, Jason Momoa is szobrot ad majd át, de James McAvoy, Emilia Clarke, Angela Bassett, Chadwick Boseman, Laura Dern, Stephan James, Keegan-Michael Key, KiKi Layne és Sarah Paulson is Javier Bardem és Samuel L. Jackson mellett.

Javier Bardem is díjat ad át az Oscar-gálánForrás: NurPhoto/Gabriel Maseda/NurPhoto/Gabriel Maseda


A már korábban bejelentett díjátadók: Awkwafina, Daniel Craig, Chris Evans, Tina Fey, Allison Janney, Brie Larson, Jennifer Lopez, Frances McDormand, Gary Oldman, Amy Poehler, Sam Rockwell, Maya Rudolph, Amandla Stenberg, Charlize Theron, Tessa Thompson és Constance Wu – írja az MTI.

A szervezők többek között elmondták:
idén mindenkinek csupán 90 másodperce lesz a neve elhangzásától kezdve arra, hogy átvegye és megköszönje az elismerést, így a tervek szerint csak 3 órás lesz a műsor. Abban is változik a díjátadó, hogy bizonyos díjakat a reklámszünetekben adnak át, valamint abban is, hogy harminc év után először nem lesz műsorvezetője az eseménynek, Kevin Hart ugyanis visszalépett.

Homofób bejegyzései miatt visszalépett Kevin Hart az Oscar-gála vezetésétől


Kevin Hart visszalépett az Oscar-gála vezetésének lehetőségétől, miután korábbi homofób bejegyzései miatt támadások érték a közösségi médiában. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!