Évről évre a világ legnagyobb sztárjai gyűlnek össze az Oscar-gálán. A díjra jelöltek szinte mindegyike kap egy csomagot, amely a legkülönfélébb ajándékokat rejti. Ezek között van luxusnyaralás és belépő egy kannabiszklubba is.

Belépő egy kannabiszbarát klubba, luxusnyaralás, privát vacsora egy sztárséffel, kaki alakú vécépumpa – ezek mind belekerülhetnek az Oscar-díjra jelöltek ajándékcsomagjaiba. Az Index cikke szerint azonban nem minden versenyző kapja meg a csomagot, de aki igen, az számos remek dolgokkal lesz gazdagabb. 

Exkluzív csomagot kapnak az Oscarra érkező sztárokForrás: Academy Awards

Azt írják, hogy az Everyone Wins, azaz a Mindenki Nyer elnevezésű csomagba számos dolog kerülhet, az idei 50-es listát már közzé is tették. Így kerül majd bele luxushajóút az Amazonason, a Galapagos-szigetekre, Izlandra vagy Costa Ricára, sztárszakács által készített privát vacsora a jelölt haverjaival vagy épp vacsora egy mexikói biofarmon. Ezen kívül találhatunk még benne kaki alakú vécépumpát, ajándék terápiás kezelést fóbiákkal kapcsolatban, de belépőt egy kannabiszbarát klubba is.