Luxus- és poénos ajándékokat is kapnak az Oscar-gálára érkező sztárok

Forrás: Academy Awards -
Oscar-gála Oscar-díj luxus kannabisz ajándék vécépumpa nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évről évre a világ legnagyobb sztárjai gyűlnek össze az Oscar-gálán. A díjra jelöltek szinte mindegyike kap egy csomagot, amely a legkülönfélébb ajándékokat rejti. Ezek között van luxusnyaralás és belépő egy kannabiszklubba is.

Belépő egy kannabiszbarát klubba, luxusnyaralás, privát vacsora egy sztárséffel, kaki alakú vécépumpa – ezek mind belekerülhetnek az Oscar-díjra jelöltek ajándékcsomagjaiba. Az Index cikke szerint azonban nem minden versenyző kapja meg a csomagot, de aki igen, az számos remek dolgokkal lesz gazdagabb.

Exkluzív csomagot kapnak az Oscarra érkező sztárok Forrás: Academy Awards

Azt írják, hogy az Everyone Wins, azaz a Mindenki Nyer elnevezésű csomagba számos dolog kerülhet, az idei 50-es listát már közzé is tették. Így kerül majd bele luxushajóút az Amazonason, a Galapagos-szigetekre, Izlandra vagy Costa Ricára, sztárszakács által készített privát vacsora a jelölt haverjaival vagy épp vacsora egy mexikói biofarmon. Ezen kívül találhatunk még benne kaki alakú vécépumpát, ajándék terápiás kezelést fóbiákkal kapcsolatban, de belépőt egy kannabiszbarát klubba is.

Dobó Kata szerint egy vígjátékot a közönségnek kell megítélniehttp://www.life.hu/kult/20190219-dobo-kata-szerint-egy-vigjatekot-a-kozonsegnek-kell-megitelnie.htmlErősen bírálta a kritika Dobó Kata első rendezését, a Kölcsönlakás című filmet. Most reagált a negatív véleményeket. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoJennifer Aniston 50 éves: 20 érdekesség a Jóbarátok sztárjárólhttp://www.life.hu/kult/20190218-jennifer-aniston-50-eves-erdekessegek-a-szinesznorol.htmlMi a köze Kojakhez és Görögországhoz? Melyik szerepre jelentkezett eredetileg a Jóbarátokba? Mit neveztek el róla a fodrászok? Mindezt és még sok minden mást is elárulunk a ma 50 éves Jennifer Anistonról, akit az ünnepi alkalomból egy csokor róla szóló érdekességgel köszöntünk. Kult--Meghalt a legendás világháborús fotó matróza, George Mendonsahttp://www.life.hu/kult/20190219-meghalt-a-legendas-vilaghaborus-foto-matroza-george-mendonsa.htmlKilencvenöt évesen elhunyt George Mendonsa egykori amerikai tengerészgyalogos, aki egy legendássá vált fotón megcsókol egy fehérruhás nőt a New York-i Times Square-en 1945. augusztus 14-én, amikor Japán megadta magát, és véget ért a második világháború. Kult--A kommentelők szerint egy másik produkció is plágiumgyanús A Dalbanhttp://www.life.hu/kult/20190219-a-kommentelok-szerint-egy-masik-produkcio-is-plagiumgyanus-a-dalban.htmlPetruska Andrást kizárták A Dalból, ugyanis a száma a szakértők szerint nem tűnt eredetinek, de a kommentelők egy másik előadó dalát is gyanúsnak találják. KultOrigoA Dal 2019: egyik versenytársa dobhatta fel Petruskáthttp://www.life.hu/kult/20190219-a-dal-2019-egyik-versenytarsa-dobhatta-fel-petruskat-plagiumert.htmlAhogy megírtuk, plágium miatt kizárták A Dalból Petruskát. A zenész közleményt – amelyet teljes egészében itt olvashatsz – adott ki az üggyel kapcsolatban, amelyben többek között azt írja: szomorú és sokkolták a történtek. Kult--Petruska közleményt adott ki A Dalból való kizárásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/kult/20190219-petruska-kozlemenyt-adott-ki-a-dalbol-valo-kizarasaval-kapcsolatba.htmlAhogy azt megírtuk, plágium miatt Petruskát kizárták A Dalból. A zenész közleményt adott ki, állítja, nem „lopott”. Petruska a Help Me Out of Here című dallal versenyzett, amely rendkívül hasonlít a Vampire Weekend White Sky című számára. Az előadó közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.