Hamarosan érkezik egy újabb dokumentumfilm a Queen zenekarról

dokumentumfilm Queen film Oscar 2019 Freddie Mercury zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy Oscar-díjat is bezsebelt a Bohém rapszódia, a Queen zenekar és Freddie Mercury életét bemutató alkotás. Most úgy tűnik, hogy néhány hónap múlva egy újabb dokumentumfilm érkezik a témában. 

A Queen zenekar nyitotta meg az idei Oscar-gálát, ahol a róluk és Freddie Mercuryról szóló film, a Bohém rapszódia négy Oscar-díjat is bezsebelt. Az énekesük, Adam Lambert pedig a Twitteren harangozott be egy dokumentumfilmet, amelyben már ő is szerepel majd.

A Queen az Oscar-gálán is fellépett Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Kevin Winter

Az Index a Rolling Stone magazinra hivatkozva azt írja, hogy a The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Storyt április 29-én játsszák az ABC-n. Úgy tudni, a film azt mutatja majd be, hogy Adam Lambert hogyan jutott el az American Idolig, majd a Queen élére.

A filmben megszólal majd Brian May, Roger Taylor és Lambert is, valamint Rami Malek, Taylor Hawkins a Foo Fightersből, valamint Simon Cowell, az American Idol zsűritagja is. A Queen egyébként az új felállásban most Észak-Amerikában indul majd turnéra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.