Gyászolják a Jóban Rosszban színészei az elhunyt Demjén Gyöngyvért

Forrás: Thinkstock -
halál Jóban Rosszban gyász Demjén Gyöngyvér Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
78 évesen távozott az élők sorából Demjén Gyöngyvér Jászai Mari-díjas színésznő, akit a Jóban Rosszban című sorozatban is láthattak a nézők. Kolléganője, Madár Vera zokogva emlékezett meg róla. 

„Gyöngyvér kiváló, széplelkű ember volt, akinek mindenkihez volt egy kedves szava. Legyen szó szakmai vagy magánéleti gondokról, ő mindig, mindenkit meghallgatott” – mesélte a Ripostnak Madár Vera színésznő. Számos közös jelenete volt a 78 évesen elhunyt Demjén Gyöngyvér Jászai Mari-díjas színésznővel. A halála az egész stábot villámcsapásként érte.

Gyászolják kollégái Demjén Gyöngyvért Forrás: Thinkstock

„Rengeteg közös jelenetünk volt, és mivel én a sorozatban a kórház recepciósát, ő pedig Jolika nénit, a büfést alakította, szinte mindig egy helyiségben forgattunk. A humoros jeleneteknél sokszor összevillant a szemünk. Mi, fiatalok, rengeteget tanulhattunk tőle” – folytatta a színésznő.

A lap úgy tudja, hogy Demjén Gyöngyvért március 18-án helyezik örök nyugalomra a Farkasréti temetőben, ahol hamvait férje sírjánál helyezik el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.