Így emlékezik meg a Facebookon Koós Jánosról Csonka András

Koós János gyász Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péterhez, Curtishez, Ábel Anitához és másokhoz hasonlóan a Facebookon is elbúcsúzott Csonka András Koós Jánostól. 

„Hazugság az, hogy nincsenek pótolhatatlan emberek. Sőt! Vannak olyanok, akiknek a halála egy kicsit belőlünk tép ki egy darabot. A múltunkból, a máig eleven emlékeinkből. Koós János hangja, a lénye, az elképesztően népszerű slágerei hozzátartoztak elmúlt évtizedeinkhez. Műfajának meghatározó, emblematikus alakja. A nagybetűs sztár. Ezen a tényen a halála sem változtat, mert éppen eléggé belénkivódtak ezek a dalok ahhoz, hogy vele együtt vigyük magunkkal tovább, új emlékeket teremtve. Boldogság, hogy személyesen ismerhettem, hogy abban a korban élhetek, amikor senkinek nem kell megmagyarázni, ki is volt Koós János. Nyugodjon békében” – írta a Facebookon az alábbi képhez Csonka András.

Így búcsúzik a Facebookon Ábel Anita Koós Jánostólhttp://www.life.hu/kult/20190303-igy-bucsuzik-a-facebookon-abel-anita-szineszno-koos-janostol.htmlAhogy Hajdú Péter, úgy Ábel Anita is a Facebookon búcsúzik a 81 éves korában elhunyt Koós Jánostól. Kult--A Facebookon is gyászolja édesapját, Koós Jánost Koós Rékahttp://www.life.hu/kult/20190303-a-facebookon-is-gyaszolja-edesapjat-koos-janost-koos-reka.htmlGyászol az ország: 81 éves korában meghalt Koós János. Lánya, Koós Réka a közösségi oldalon is búcsúzik édesapjától. Kult--Légy képben az Oscar-gála előtt! Megtippeltük, kik nyerik idén a díjakathttp://www.life.hu/kult/20190223-legy-kepben-az-oscargala-elott-megtippeltuk-kik-nyerik-iden-a-dijakat.htmlHa szeretnél képbe kerülni az idei Oscar-gála előtt, most itt az alkalom! A vasárnap éjszakai díjkiosztó előtt esélylatolgatót tartunk, és nemcsak a leendő tippversenyekben igyekszünk segítségre lenni a filmipar információi és a korábbi díjkiosztók eredményei alapján, de még azt is megmondjuk a nyolc fő kategóriában, mi kiknek adnánk a díjakat. Kult--Elhunyt Kautzky József színművészhttp://www.life.hu/kult/20190221-elhunyt-kautzky-jozsef-szinmuvesz-92-eves-volt.htmlSzerdán, 92 éves korában elhunyt Kautzky József Jászai Mari-díjas színművész – közölte a család az MTI-vel szerdán. Kult--A Dal 2019: egyik versenytársa dobhatta fel Petruskáthttp://www.life.hu/kult/20190219-a-dal-2019-egyik-versenytarsa-dobhatta-fel-petruskat-plagiumert.htmlAhogy megírtuk, plágium miatt kizárták A Dalból Petruskát. A zenész közleményt – amelyet teljes egészében itt olvashatsz – adott ki az üggyel kapcsolatban, amelyben többek között azt írja: szomorú és sokkolták a történtek. Kult--Petruska közleményt adott ki A Dalból való kizárásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/kult/20190219-petruska-kozlemenyt-adott-ki-a-dalbol-valo-kizarasaval-kapcsolatba.htmlAhogy azt megírtuk, plágium miatt Petruskát kizárták A Dalból. A zenész közleményt adott ki, állítja, nem „lopott”. Petruska a Help Me Out of Here című dallal versenyzett, amely rendkívül hasonlít a Vampire Weekend White Sky című számára. Az előadó közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.