II. Erzsébet brit királynő múzeum bejegyzés Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a királyi családnak több Instagram-oldala is van, ezeket erre szakosodott szakemberek kezelik. II. Erzsébet királynő azonban 92 évesen is új dolgokat próbál ki. Életében először saját maga tett ki bejegyzést a The Royal Family nevű Instagram-oldalra. 

Erzsébet királynő azonban most saját maga tett ki az Instagramra egy posztot, amelyben leírta, hogy meglátogatta a múzeumot, ahol megnézhette azt a levelet, amelyet még 1943-ban írtak Albert hercegnek, aki a királynő ükapja – írja a People. A feladó Charles Babbage matematikus volt, akit nem mellesleg a világ első korai számítógéptudósaként tartanak számon. A poszt és annak élesítése megtalálható a The Royal Family Instagram-oldalán is.

Elhunyt Mike Grose, a Queen első basszusgitárosahttp://www.life.hu/kult/20190307-elhunyt-mike-grose-a-queen-elso-basszusgitarosa.htmlElhunyt a Queen első basszusgitárosa, Mike Grose: a szomorú hírt a zenekar dobosa jelentette be. Kult--Programajánló: egy igazán tavaszi hétvégehttp://www.life.hu/kult/20190306-programajanlo-marcius-hettol-tizig.htmlVégre itt a tavasz, aki teheti, nem a négy fal között gubbaszt hétvégén. A kalandvágyóknak megmutatjuk, hol tudnak igazán jól szórakozni. KultOrigoTrónok harca: összeesett egy színésznő az utolsó évad forgatása közbenhttp://www.life.hu/kult/20190306-tronok-harca-osszeesett-egy-szineszno-az-utolso-evad-forgatasa-kozben.htmlHamarosan itt a Trónok harca utolsó évada. A kétperces előzetesből már sejthetjük, hogy baljós idők járnak a Hét Királyságban. A készítők egy interjúban elárulták, hogy rekordhosszúságú csatajelenetre számíthatnak a rajongók, amelynek forgatása során az egyik színésznő el is ájult. Kult--Már az új Bond-lányról tárgyalnak a készülő filmhezhttp://www.life.hu/kult/20190305-mar-az-uj-bondlanyrol-targyalnak-a-keszulo-filmhez.htmlKözeleg az új James Bond-film forgatásának kezdete. Azt már tudni lehet, hogy a 007-es szerepében ismét Daniel Craiget láthatjuk, ám az, hogy ki lesz az új Bond-lány, még kérdéses. Kult--Nyugtalanító fotókon mutatják be a halált a Das letzte Bild nevű kiállításon (18+)http://www.life.hu/kult/20190305-nyugtalanito-fotokon-mutatjak-be-a-halalt-a-das-letzte-bild-nevu-kiallitason.htmlMegrázó módon dolgozza fel a halál témakörét a Das letzte Bild nevű kiállítás. KultOrigoFöld Órája 2019: Varga Livius már lépett! Mutass példát te is!http://www.life.hu/kult/20190305-fold-oraja-2019-varga-livius-mar-lepett-mutass-peldat-te-is.htmlA világ legnagyobb önkéntes civil akcióján, a WWF által indított Föld Óráján idén is emberek milliói fejezik ki szeretetüket és elkötelezettségüket bolygónk iránt. A több mint 10 éve tartó kezdeményezés 2019-ben mindenkit arra buzdít, hogy példát mutasson tetteivel. A hazai főszervező, a WWF Magyarország idén egy négy hétig tartó kihívássorozatot indít, amelynek résztvevői amellett, hogy hozzájárulnak környezetük és a természet megóvásához, Lumenet energiatakarékos csomagot nyerhetnek. A kihíváshoz csatlakozik Varga Livius, a Quimby együttes frontembere is. KultFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.