Ezért hagyta ott a Budapesti Operettszínházat Veréb Tamás

Veréb Tamás Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész-énekes egyáltalán nem bánja, hogy búcsút intett a színháznak, azt azonban elismeri, hogy döntésében még az utóbbi időben sem volt teljesen biztos.

Élete egyik legnehezebb döntését hozta meg Veréb Tamás tavaly ősszel, amikor úgy döntött, búcsút int a Budapesti Operettszínháznak. A számtalan darabban remekelő színész bár imádta a színházi szerepeit, minden idejét felemésztette ez a munka. Ezért váltani szeretett volna.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

„Egyáltalán nem bántam meg a döntésem. Szeretném, ha azok a dalok, ötletek ki tudnának teljesedni, amelyek a színházi elfoglaltságaim sokasága miatt nem tudtak megszületni. Az elmúlt évben rengeteget voltam színpadon, amiért nagyon hálás vagyok, de úgy éreztem, hogy már kezd sok lenni" – vallotta be a vasárnapi Zenepostában Veréb Tamás, akinek nem volt kétségektől mentes a színháztól való búcsúja. „Szeptembertől szeptemberig végig színpadon voltam, nem volt stop. Azt éreztem, hogy ez már nagyon sok, és egy kis szabadságra van szükségem. Ezért döntöttem úgy, hogy otthagyom a színházat, és szabadúszóként folytatom tovább. Voltak hullámvölgyek az utóbbi pár hónapban, hogy jól döntöttem-e, vagy sem, de most azt gondolom, hogy megérte" – mondta a könnyűzenében is nagy sikereket elérő Veréb Tamás a Sláger TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.