John Fitzgerald Kennedy gyilkosság halál Marilyn Monroe színész Gianni Russo A Keresztapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az összeesküvés-elméletek rajongóinak kedvelt témája Marilyn Monroe halála. A szőke szépség elméletileg gyógyszertúladagolásban halt meg, de sokan úgy vélik, hogy a Kennedy családnak is köze lehetett a tragédiához. Ezt támasztja alá Gianni Russo elmélete is. 

A mai napig lázban tartja Marilyn Monroe halála az összeesküvés-elméletek rajongóit. Bár a szőke szexszimbólum a hivatalos jelentések szerint gyógyszertúladagolásban halt meg, sokan még mindig úgy vélik, hogy a Kennedy család lehet a felelős a haláláért.

A New York Post cikkében most Gianni Russo, A Keresztapa színésze állt elő saját elméletével. Elmondta, hogy neki is volt szexuális kapcsolata a szőke színésznővel, amikor még csupán 16 éves volt. Azt is állítja: ha egy kis alkoholt és pár pirulát adtak Monroe-nak, szinte bárki megkaphatta.

Gianni Russo szerint Marilyn Monroe gyilkosság áldozata lett Forrás: NORTHFOTO/ Newsteam

Russónak a halálával kapcsolatban is van egy elmélete. Mint mondta: bár Marilyn Monroe a hírek szerint John F. Kennedyvel és Robert Kennedyvel is kapcsolatban állt, szerinte valószínűbb, hogy Robert lehetett az, aki megrendelte a gyilkosságot.

Azt is tudni véli, hogy a bérgyilkos egy olyan férfi lehetett, aki A Doktor névre hallgatott. Szerinte levegőt injekcióztak Monroe vénájába, ami embóliát okozott.

84 éves korában elhunyt a népszerű sorozatsztár, Jed Allanhttp://www.life.hu/kult/20190311-84-eves-koraban-elhunyt-a-nepszeru-sorozatsztar-jed-allan.html84 éves korában elhunyt a népszerű sorozatsztár, Jed Allan. Kult--Dés László: „Fél évet le voltam bénulva"http://www.life.hu/kult/20190309-des-laszlo-kossuth-es-liszt-ferenc-dijas-eloadomuveszzeneszerzo-fel-evet-le-voltam-benulva.htmlA Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész-zeneszerző most először vallott arról az időszakról, amely élete egyik legküzdelmesebbje volt. Kult-- Ezért hagyta ott a Budapesti Operettszínházat Veréb Tamáshttp://www.life.hu/kult/20190309--ezert-hagyta-ott-a-budapesti-operettszinhazat-vereb-tamas-szineszenekes.htmlA színész-énekes egyáltalán nem bánja, hogy búcsút intett a színháznak, azt azonban elismeri, hogy döntésében még az utóbbi időben sem volt teljesen biztos. KultOrigoErzsébet királynő életében először posztolt az Instagramrahttp://www.life.hu/kult/20190308-erzsebet-kiralyno-eleteben-eloszor-posztolt-az-instagramra.htmlBár a királyi családnak több Instagram-oldala is van, ezeket erre szakosodott szakemberek kezelik. II. Erzsébet királynő azonban 92 évesen is új dolgokat próbál ki. Életében először saját maga tett ki bejegyzést a The Royal Family nevű Instagram-oldalra. Kult--Kiderült, ki helyettesíti Will Smith-t az Öngyilkos osztag című filmbenhttp://www.life.hu/kult/20190308-kiderult-ki-helyettesiti-will-smitht-az-ongyilkos-osztag-cimu-filmben.htmlDeadShot karakterét alakította az Öngyilkos osztag című filmben Will Smith. Ütemezési problémák miatt az újabb részben már nem ő szerepel. A készítőknek gyorsan meg kellett találni a helyettesét. Kult--Elhunyt Mike Grose, a Queen első basszusgitárosahttp://www.life.hu/kult/20190307-elhunyt-mike-grose-a-queen-elso-basszusgitarosa.htmlElhunyt a Queen első basszusgitárosa, Mike Grose: a szomorú hírt a zenekar dobosa jelentette be. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.