Eltemették Koós Jánost: özvegye, Dékány Sarolta összeomlott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Dékány Sarolta Koós János temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda délután hatalmas tömeg előtt vettek búcsút a 81 éves korában elhunyt Koós Jánostól. Felesége, Dékány Sarolta összeomlott a szertartás alatt, sokan aggódnak érte. 

A pályatársak és a rajongók egy szál fehér virággal érkeztek a helyszínre: ott volt a temetésen Zalatnay Sarolta, Poór Péter és Fásy Ádám, Meződi József, az Apostol együttes énekese, Csongrádi Kata, Aradszky László özvegye, Éva asszony és Szilágyi János is. Verebes István gondolatait Szerednyey Béla olvasta fel a gyászoló tömegnek.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„A sok szomorú arc, ha valakinél lehetetlen, hogy összegyűljön, az egyértelműen Jani volt. Talán a szülei vagy Saci láthatta őt egyszer-egyszer lehangoltnak, még gyermekei, Réka és Gergő sem. Ha valakinek igazán sajátja volt a töretlen életkedv, az őszinte vidámság, a létezés megszállott szeretete, az ő volt. Mindenki Koós Janija. Így hát ennek ismeretében okafogyott, hogy a gyász teljes erejével erőt vegyen rajtunk, mert az neki nem nagyon tetszene. Koós Jani boldogságra termett” – búcsúzott Szerednyey Béla.

Az elhunyt színész özvegye, Dékány Sarolta a megható sorok után összeomlott – írja a Ripost. Lánya, Réka és fia, Gergő végig mellette volt, hogy tartsák benne a lelket, de a barátok sem mozdultak mellőle, hiszen a történtek után nagyon féltik, mi lesz vele, hiogyan vészeli át a gyász időszakát.

Súlyos betegség miatt nem lép fel január óta Fekete Jenő blueszenészhttp://www.life.hu/kult/20190317-sulyos-betegseg-miatt-nem-lep-fel-januar-ota-fekete-jeno-blues-zenesz.htmlJanuár közepe óta nem láthatjuk színpadon az ismert blueszenészt, Fekete Jenőt. Az előadó Facebook-oldalán írta le, hogy mi ennek az oka: lassan két hónapja alig tud felkelni az ágyból. Előbb idegbecsípődése volt, majd a sok fekvés miatt tüdőembólia alakult ki nála. A megélhetése is veszélybe került, így a közösségi oldalán kér segítséget, ahogy ő fogalmaz: „minden fillér számít”. KultOrigoÍgy vélekedik a hűtlenségről Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/kult/20190316-igy-velekedik-a-hutlensegrol-bereczki-zoltan-szinesz.htmlBereczki Zoltán új darabja, a Nemek és igenek kapcsán beszélt arról, hogy nem veszi könnyen a félrelépést, és hogy mi a véleménye a megcsalásról. Kult--Törőcsik Mari a Kossuth Nagydíjról: "Óriási örömöt érzek"http://www.life.hu/kult/20190316-torocsik-mari-a-kossuth-nagydijrol.htmlA legmagasabb állami kitüntetésben, Kossuth Nagydíjban részesítették március 15-én Törőcsik Marit. A színésznő sajnos személyesen nem tudott részt venni a díjátadó ünnepségen, de elmondta, nagyon boldog és meghatott a kitüntetéstől. KultÁtadták a Kossuth-díjakat: Törőcsik Mari és Müller Péter is megkaptahttp://www.life.hu/kult/20190315-atadtak-a-kossuthdijakat-torocsik-mari-es-muller-peter-is-megkapta.htmlMagyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából Kossuth-nagydíjat adományozott. Törőcsik Marit Kossuth-nagydíjjal tüntették ki. Íme, a díjazottak. Kult--Meghalt Novák Ilona olimpiai bajnok úszóhttp://www.life.hu/kult/20190315-meghalt-novak-ilona-olimpia-bajnok-uszo.htmlA sportoló csütörtöki haláláról a család tájékoztatta a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubját. Kult--Dés László: „Fél évet le voltam bénulva"http://www.life.hu/kult/20190309-des-laszlo-kossuth-es-liszt-ferenc-dijas-eloadomuveszzeneszerzo-fel-evet-le-voltam-benulva.htmlA Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész-zeneszerző most először vallott arról az időszakról, amely élete egyik legküzdelmesebbje volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.