Autóbalesetben elhunyt a Her's nevű liverpooli zenekar

halál Liverpool zenekar autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A liverpooli Her's nevű zenei duó autóbalesetet szenvedett amerikai turnéjuk alatt: mindketten életüket vesztették.

Tragikus autóbalesetet szenvedett amerikai turnéja alatt a Her's nevű, liverpooli zenei duó. A hírek szerint a 24 éves Stephen Fitzpatrick és a 25 éves Audun Laading a kaliforniai fellépésükre tartottak, amikor megtörtént a tragédia. Menedzserük, Trevor Engelbrektson is az autóban ült, ő sem élte túl az ütközést.

Autóbalesetben elhunyt a Her's nevű liverpooli zenekar Forrás: Facebook/ Her's

Az amerikai médiában négy halálos áldozatról számoltak be, feltehetőleg a másik autóban is életét vesztette valaki, de a hatóságok nem adtak ki információt az áldozatok személyazonosságáról. A zenekar és menedzserük halálának hírét azonban már megerősítette a lemezkiadójuk. A balesetről több részletet egyelőre nem tudni – írja a Daily Star.

A visszaszámlálás elindult: csatlakozz te is a Föld órájához!http://www.life.hu/kult/20190327-a-visszaszamlalas-elindult-csatlakozz-te-is-a-fold-orajahoz.html2007-ben az ausztrál Sydney-ben szimbolikus lámpalekapcsolással indult a Föld órája elnevezésű mozgalom, amely az utóbbi években világméretű eseménnyé nőtte ki magát. Időközben emberek millióit inspirálta arra, hogy vállaljanak szerepet bolygónk megmentésében. Összeállításunkból kiderül, miért is kell szombat este lekapcsolnod a világítást. KultOrigo20 éves a Mátrix: 20 érdekesség minden idők egyik leghíresebb kultfilmjérőlhttp://www.life.hu/kult/20190325-20-erdekesseg-minden-idok-egyik-leghiresebb-kultfilmjerol.htmlKét évtizeddel ezelőtt, 1999. március 24-én tartották Los Angelesben a Mátrix díszbemutatóját, és noha már akkor is sejteni lehetett, hogy valami különleges született, azt még senki nem tudhatta, milyen óriási sikert fog elérni a film, és mekkora hatást gyakorol a mozi fejlődésére és a nézők generációira. A jeles alkalomból most összegyűjtöttünk egy nagy adag kevésbé ismert Mátrix-érdekességet. KultOrigoProgramajánló: március végétől egészen április közepéig igazi kavalkád várhttp://www.life.hu/kult/20190326-programajanlo-marcius-vegetol-aprilis-kozepeig.htmlMindegy, mihez van kedved! Március végén és áprilisban millióféle programlehetőség közül választhatsz: varázslatos világűr, tulipánszüret, színházi előadás. Kapcsolódj ki bátran! KultOrigoExkluzív beszámoló a Kids' Choice Awards díjátadó gálájáról: Ariana Grande nem volt otthttp://www.life.hu/kult/20190327-exkluziv-beszamolo-a-kids-choice-awards-dijatado-galajarol-ariana-grande-nem-volt-ott.htmlA Kids' Choice Awards díjátadón járt a Life.hu riportere, Domszky László: ez történt a fiatalok legjobban várt eseményén. Kult--Elhunyt Ranking Roger ska- és reggae-énekeshttp://www.life.hu/kult/20190327-elhunyt-ranking-roger-ska-es-reggae-enekes.htmlMindössze 56 évesen távozott az élők sorából Roger Charlery, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Ranking Roger ska- és reggae-énekes. Kult--Nem csak a vékonyak lehetnek mozisztárok: filmek túlsúlyos főszereplőnőkkelhttp://www.life.hu/kult/20190325-filmek-tulsulyos-foszereplonokkel.htmlMár játsszák a hazai mozikban a Dumplin' – Így kerek az élet című filmet, amelynek tinilány főhőse elhatározza, hogy benevez a helyi szépségversenyre – annak ellenére, hogy ez a terebélyes idomai miatt nem tűnik túl jó ötletnek. Ebből az apropóból összegyűjtöttük azokat az emlékezetes filmeket, amelyekben telt idomokkal rendelkező nők a főszereplők, és noha a filmtörténelmet áttekintve nem válogathattunk túl sok jelöltből, legalább az utóbbi években ez nem számít már annyira rendkívüli jelenségnek. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.