A Trónok harcában annyira nem váratlan és meglepő a szexjelenet, viszont ennek a két karakternek az összebújása nagy felháborodást keltett. Figyelem, aki még nem látta a sorozat második részét, az ne olvasson tovább!

Igazán nagy felháborodást keltett egy nem várt szexjelenet a Trónok harcában – innen ne olvassa az, aki még nem látta a második részt. A legújabb epizódban ugyanis Arya Stark bújik ágyba Gendryvel. Alapvetően a rajongók problémája nem is az, hogy ez a két karakter ilyen bensőséges viszonyt alakított ki egymással, hanem Arya életkora.

Arya Stark szexjelenete miatt akadtak kiForrás: HBO

A lányt megformáló színésznő már 22 éves, tehát nem kiskorú, azonban azt nem lehet pontosan tudni, hogy mennyi idős is a történet szerint Arya Stark – a rajongók szerint még nagyon fiatal. Annyi biztos, hogy a sorozat szerint az induláskor 11 éves volt Arya, és ha 4-5 év el is telt azóta, még mindig kicsi egy ilyen intim élményhez, de a Time magazin szerint például a karakter már 18 éves, vagyis egyáltalán nincs okuk a rajongóknak a felháborodásra.