Elhunyt Andrew Hall brit színész

Forrás: Shutterstock -
halál színész Nagy-Britannia Andrew Hall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövid betegség után, 65 évesen elhunyt Andrew Hall brit színész. 

A Butterflies színésze, Andrew Hall hétfőn örökre lehunyta a szemét – írja az Independent. Számos televíziós sorozatban és filmben játszott, ám igazán aktív a színházban volt.

Halála előtt rövid ideig betegeskedett. Olyan alkotásokban láthatták a nézők, mint a Lucy Sullivan férjhez megy vagy a Tell Vilmos. Rendezőként is remekelt, színpadra állította például a Nem félünk a farkastól című klasszikust.

Andrew Hall rövid betegség után hunyt el Forrás: Shutterstock

Női szélhámosok akcióban: a legmenőbb svindlercsajok a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20190520-noi-szelhamosokrol-szolo-filmek.htmlMár fut a mozikban a Csaló csajok, amelyben Anne Hathaway és Rebel Wilson gyakorolja hivatásszerűen a szélhámosnősködést, ebből az alkalomból pedig utánanéztünk: kik voltak emlékezetes elődjeik a filmvásznon. KultOrigoIstenes Bence új feladata: szorosabb kapcsolata lesz a zenévelhttp://www.life.hu/kult/20190522-istenes-bence-uj-feladata-szorosabb-kapcsolata-lesz-a-zenevel.htmlA zenére és a focira koncentrálna egy kicsit jobban Istenes Bence. A műsorvezető most az UNICEF jótékonysági segélykoncert házigazdája lesz Budapesten. Kult--Jobb ember leszek!: így tegyél jót másokkal a hónap hátralévő napjaibanhttp://www.life.hu/kult/20190522-jobb-ember-leszek-igy-tegyel-jot-masokkal-a-honap-hatralevo-napjaiban.htmlHa most kapsz a fejedhez, hogy nem teljesítetted a Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának májusi kihívását, akkor sincs veszve semmi. Adunk néhány tippet ahhoz, hogyan hozd be a lemaradásodat. Bátran vond be akár a gyermekeidet is! KultOrigoProgramajánló: ezeket a programokat ne hagyd kihttp://www.life.hu/kult/20190520-programajanlo-majus-kozepetol.htmlIsteni grillételek, testes borok, nagyszerű élmények várnak rád, ha úgy döntesz, hogy te is kimozdulsz a négy fal közül. Ehhez ajánlunk most néhány remek programot. KultOrigoTom Cruise szinkronizálásáért küzdött Rékasi Károly és Kautzky Armandhttp://www.life.hu/kult/20190520-tom-cruise-szinkronizalasaert-kuzdott-rekasi-karoly-es-kautzky-armand.htmlKetten pályázták meg évekkel ezelőtt Tom Cruise szinkronhangjának szerepét. A két színész Rékasi Károly és Kautzky Armand voltak. Úgy alakult, hogy kis csúszással, de mindketten megkapták a szerepet. Kult--Tízszeres áron kelt el egy papírtányér, amelyre Kurt Cobain írt egy koncert előtthttp://www.life.hu/kult/20190520-tizszeres-aron-kelt-el-egy-papirtanyer-melyre-kurt-cobain-irt-egy-koncert-elott.htmlTízszeres áron, 22,4 ezer dollárért (6,5 millió forint) kelt el egy papírtányér, amelyre Kurt Cobain, a Nirvana együttes énekese írta fel egy előadás dalainak sorrendjét – közölte a Julien's amerikai online aukciósház. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.