Meghalt az Oscar-díjas Mindenki producere, Udvardy Anna

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Oscar-díj halál Mindenki (kisfilm) Udvardy Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mindenki című kisfilm Oscar-díjas producere, Udvardy Anna elhunyt: a szomorú hírt a fia jelentette be a Facebookon.

Hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából Udvardy Anna, az Oscar-díjas Mindenki című kisfilm producere. A filmes hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából, amit a fia tudatott a családdal és a barátokkal a producer Facebook-oldalán.

Deák Kristóf és Udvardy Anna a 89. Oscar-gálán Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

"2019. május 23-án este édesanyám, Udvardy Anna hosszan tartó betegség után elhunyt.

édesanyám a mai napig az egyetlen Oscar-díjas producer, egyike annak a 9 nőnek, akik elnyerték a szobrot 2017-ben.

Százados Ábel 13 évesen nyert díjat Cannes-banhttp://www.life.hu/kult/20190523-szazados-abel-13-evesen-nyert-dijat-cannesban.htmlTelefonja kamerájának effektjeit próbálgatta Százados Ábel. A 13 éves pécsi fiú most díjat nyert a cannes-i filmfesztiválon alkotásával. Kult--Újraforgatták a Csellengők című műsor főcímdalának klipjéthttp://www.life.hu/kult/20190523-ujraforgattak-a-csellengok-cimu-musor-focimdalanak-klipjet.htmlÚjraforgatták a Csellengők főcímdalának klipjét: remélik, még több gyermeknek sikerül így hazajutnia. KultOrigoElhunyt Andrew Hall brit színészhttp://www.life.hu/kult/20190523-elhunyt-andrew-hall-brit-szinesz.htmlRövid betegség után, 65 évesen elhunyt Andrew Hall brit színész. KultOrigoEz Vasily Ignatenko, a Csernobil-sorozat tűzoltójának valós történetehttp://www.life.hu/kult/20190523-ez-vasily-ignatenko-a-csernobil-sorozat-tuzoltojanak-valos-tortenete.htmlAz HBO Csernobil című sorozatának egyik tűzoltója, Vasily Ignatenko története éppen olyan tragikus volt a valóságban, ahogy a sorozatban látható. Szerelme, Lyudmilla Ignatenko végignézte férje haláltusáját. KultOrigoJobb ember leszek!: így tegyél jót másokkal a hónap hátralévő napjaibanhttp://www.life.hu/kult/20190522-jobb-ember-leszek-igy-tegyel-jot-masokkal-a-honap-hatralevo-napjaiban.htmlHa most kapsz a fejedhez, hogy nem teljesítetted a Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának májusi kihívását, akkor sincs veszve semmi. Adunk néhány tippet ahhoz, hogyan hozd be a lemaradásodat. Bátran vond be akár a gyermekeidet is! KultOrigoProgramajánló: ezeket a programokat ne hagyd kihttp://www.life.hu/kult/20190520-programajanlo-majus-kozepetol.htmlIsteni grillételek, testes borok, nagyszerű élmények várnak rád, ha úgy döntesz, hogy te is kimozdulsz a négy fal közül. Ehhez ajánlunk most néhány remek programot. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.