Elhunyt Carmine Caridi, A keresztapa színésze

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál film színész A Keresztapa Carmine Caridi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosatót játszotta A keresztapa második részében Carmine Caridi. A színész 85 évesen hunyta le örökre a szemét. 

A keresztapa második részében, Rosato szerepében láthattuk Carmine Caridit. A színész 85 évesen hunyt el. A hírek szerint békében ment el családja és barátai körében – írja a The Guardian.

Menedzsere azt nyilatkozta, Caridi 60 évett töltött a közönség szórakoztatásával, semmi sem tette boldogabbá, mint amikor játszhatott.

Carmine Caridi 85 évesen hunyt el Forrás: Getty Images/2012 Albert L. Ortega/Albert L. Ortega

50 éves lett Bálint Antóniahttp://www.life.hu/sztarok/20190530-50-eves-lett-balint-antonia.htmlBálint Antónia 50 éves lett. Megmutatjuk, hogyan fest ma az egykori szépségkirálynő! TV + Sztárok--Medveczky Ilona benyugtatózott egy férfit, mert az nem akarta elengednihttp://www.life.hu/sztarok/20190530-medveczky-ilona-benyugtatozott-egy-ferfit-mert-az-nem-akarta-elengedni.htmlMedveczky Ilonáért annak idején nagyon odavolt egy gazdag üzletember, elengedni sem akarta, de a táncosnő kitalálta, hogyan menekülhetne el tőle: benyugtatózta a férfit. TV + Sztárok--Ashton Kutcher vallomást tett egykori barátnője gyilkossági ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-ashton-kutcher-vallomast-tett-egykori-baratnoje-gyilkossagi-ugyeben.htmlAshton Kutcher vallomást tett egykori barátnője gyilkosságának ügyében: későn jelent meg a megbeszélt randin. TV + Sztárok--Galambos Lajos már a végrendeletét is megírtahttp://www.life.hu/sztarok/20190530-galambos-lajos-mar-a-vegrendeletet-is-megirta.htmlLagzi Lajcsi nyilatkozott múlt heti rosszullétéről és elárulta azt is, már megírta a végrendeletét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHajas László újra megnősülthttp://www.life.hu/sztarok/20190530-hajas-laszlo-ujra-megnosult.htmlA Maldív-szigeteken újra elvette feleségét Hajas László. TV + Sztárok--Jennifer Aniston beszélt Angelina Jolie-val – ezt mondta nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190530-jennifer-aniston-beszelt-anelina-jolieval-ezt-mondta-neki.htmlJennifer Aniston közvetlenül a Mr. és Mrs. Smith forgatása előtt futott össze Angelina Jolie-val: most elárulta, mit mondott neki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.