Autóbalesetben hunyt el a világklasszis focista, José Antonio Reyes

focista Jose Antonio Reyes autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre tisztázatlan körülmények között, autóbalesetben vesztette életét a világsztár focista, José Antonio Reyes.

Az Arsenal és a Real Madrid korábbi spanyol válogatott sztárja, José Antonio Reyes 21-szeres spanyol válogatott focista 35 éves volt. Halálhírét a nevelőklubja, a Sevilla is megerősítette a hivatalos honlapján – írta meg a The Guardian.

José Antonio Reyes Forrás: AFP/Carl De Souza

Négy új Harry Potter-történetet olvashatnak a rajongók J. K. Rowling tollábólhttp://www.life.hu/kult/20190531-negy-uj-harry-pottertortenetet-olvashatnak-a-rajongok-j-k-rowling-tollabol.htmlNem kell tovább csüggedniük a Harry Potter-rajongóknak, ugyanis J. K. Rowling négy újabb történettel jelentkezik. Már azt is lehet tudni, hogy mikor és hol lehet majd őket olvasni. Kult--Barbara Daniels meglepő szemszögből mutatja meg az állatok és az emberek kapcsolatáthttp://www.life.hu/kult/20190531-barbara-daniels-meglepo-szemszogbol-mutatja-meg-az-allatok-es-az-emberek-kapcsolatat.htmlHajlamosak vagyunk tárgyként kezelni az állatokat. Táplálékként, kísérleti alanyként vagy egyszerű szórakozásként tekintünk rájuk. De mit szólnánk mi hasonló helyzetben? Barbara Daniels rajzain az állatok és az emberek kapcsolatát ábrázolja fordított helyzetben. KultOrigoElhunyt Carmine Caridi, A keresztapa színészehttp://www.life.hu/kult/20190530-elhunyt-carmine-caridi-a-keresztapa-szinesze.htmlRosatót játszotta A keresztapa második részében Carmine Caridi. A színész 85 évesen hunyta le örökre a szemét. Kult--Magyar diákok értek el világsikert: az élelmiszer újrahasznosítása állt a középpontbanhttp://www.life.hu/kult/20190524-magyar-diakok-ertek-el-vilagsikert-az-elelmiszer-ujrahasznositasa-allt-a-kozeppontban.htmlA feleslegessé vált élelmiszerek újrahasznosítását és egyszerű elosztását segítő interaktív közösségi alkalmazásukkal értek el hatalmas sikert magyar diákok Dublinban. Boér Bence, Tóth Ambrus és Szigeti Péter két díjat is bezsebeltek. KultOrigoEz a Csernobil-sorozat tudósának, Valerij Legaszovnak a valós történetehttp://www.life.hu/kult/20190529-ez-a-csernobil-sorozat-tudosanak-valerij-legaszovnak-a-valos-tortenete.htmlA Csernobil-sorozat tudósának, Valerij Legaszovnak a története szinte pontosan megegyezik a képernyőn bemutatottal: sokat tett azért, hogy megmeneküljenek az emberek, de nem érezte elégnek. KultOrigoTeljes a VOLT Fesztivál nemzetközi programjahttp://www.life.hu/kult/20190528-teljes-a-volt-fesztival-nemzetkozi-programja.htmlMára teljessé vált a Telekom VOLT Fesztivál nemzetközi programja. Június 26-ától négy napon át várja Sopron a hazai és Európa számos pontjáról érkező vendégeket. Az új nevek között igazi legendák és a legaktuálisabb kedvencek is helyet kaptak: a Black Eyed Peastől a Papa Roachon át a Cypress Hillig, vagy éppen Martin Solveigtől a Jan Blomqvist & Bandig. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.