60 éves korában elhunyt a brit rádiós, John Myers

Forrás: Shutterstock -
tudósító tévés rádiós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a BBC egykori rádiósa, John Myers.

60 éves korában elhunyt John Myers – számolt be róla a BBC News. A csatorna egykori rádiósának és tévés tudósítójának halálhírét a fia is megerősítette.

John Myerst tavaly rákkal kezelték, de később tünetmentesnek nyilvánították.

Szerető férj, csodálatos apa, nagyapa, testvér és barát volt. Imádott biciklizni és golfozni. Ő volt a mi hősünk" – írta a fia a közösségi oldalán.

Elhunyt Roky Erickson rockzenész http://www.life.hu/kult/20190602-elhunyt-roky-erickson-rockzenesz.htmlElhunyt Roky Erickson, legendás amerikai rockzenész. Kult--Autóbalesetben hunyt el a világklasszis focista, José Antonio Reyeshttp://www.life.hu/kult/20190601-autobalesetben-hunyt-el-a-vilagklasszis-focista-jose-antonio-reyes.htmlEgyelőre tisztázatlan körülmények között, autóbalesetben vesztette életét a világsztár focista, José Antonio Reyes. Kult--Négy új Harry Potter-történetet olvashatnak a rajongók J. K. Rowling tollábólhttp://www.life.hu/kult/20190531-negy-uj-harry-pottertortenetet-olvashatnak-a-rajongok-j-k-rowling-tollabol.htmlNem kell tovább csüggedniük a Harry Potter-rajongóknak, ugyanis J. K. Rowling négy újabb történettel jelentkezik. Már azt is lehet tudni, hogy mikor és hol lehet majd őket olvasni. Kult--Barbara Daniels meglepő szemszögből mutatja meg az állatok és az emberek kapcsolatáthttp://www.life.hu/kult/20190531-barbara-daniels-meglepo-szemszogbol-mutatja-meg-az-allatok-es-az-emberek-kapcsolatat.htmlHajlamosak vagyunk tárgyként kezelni az állatokat. Táplálékként, kísérleti alanyként vagy egyszerű szórakozásként tekintünk rájuk. De mit szólnánk mi hasonló helyzetben? Barbara Daniels rajzain az állatok és az emberek kapcsolatát ábrázolja fordított helyzetben. KultOrigoAmikor a rajzfilm életre kel: híres Disney-mesékből élőszereplős mozifilmhttp://www.life.hu/kult/20190524-hires-disneymesekbol-eloszereplos-mozifilm.htmlEgykor generációk kedvenc mesefilmjei voltak rajzos változatban, most pedig a Disney stúdió egy új korszak kedvenceivé akarja tenni őket, immár élőben, színészekkel. Egyesek szerint ez a klasszikus mesék megcsúfolása és anyagias bőrlehúzás, mások szerint elkerülhetetlen felújítás és modernizáció: az Aladdin friss premierje kapcsán áttekintettük a jelenség eddigi filmjeit. KultOrigoLeonardo da Vinci figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral küzdhetetthttp://www.life.hu/kult/20190524-leonardo-da-vinci-figyelemhianyos-hiperaktivitas-zavarral-kuzdhetett.html500 évvel Leonardo da Vinci halála után arra jutottak a tudósok, hogy a művész figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenvedett, és a szakértők szerint ez a rendellenesség hozzájárult ahhoz, hogy nagyot alkosson. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.