Elhunyt az Oscarra jelölt színésznő, Sylvia Miles

Forrás: Shutterstock -
Oscar-díj halál színésznő gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Sylvia Miles színésznő.

94 éves korában elhunyt Sylvia Miles színésznő – számolt be róla a Mirror. A sztár az 1969-es Éjféli cowboy című filmmel vált ismertté, alakításáért rögtön Oscar-díjra is jelölték. Később még egy jelölést begyűjtött Kedvesem, isten veled című filmjével.

Sylvia Miles háromszor volt férjnél, de gyermeke nem született.

Ápolója hívott hozzá mentőt, mert nem érezte jól magát. Az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Halálának pontos okát nem hozták nyilvánosságra.

Elhunyt a jamaicai születésű rapper, Bushwick Billhttp://www.life.hu/kult/20190611-elhunyt-a-jamaicai-szuletesu-rapper-bushwick-bill.htmlA Geto Boys társalapítója, Bushwick Bill 52 évesen elhunyt: legyőzte a gyilkos kór. KultOrigoEzekben a filmekben láthatod legközelebb a Trónok harca sztárjaithttp://www.life.hu/kult/20190607-tronok-harca-sztarok-uj-filmjei.htmlVéget ért a Trónok harca, és nem bírod ki Havas Jon, Tyrion, Daenerys és a többiek nélkül? Van egy jó hírünk: ha magukat a hősöket nem is, de az őket játszó színészeket rövidesen viszontláthatod a legkülönfélébb mozifilmekben és sorozatokban. Utánanéztünk, melyiküket hol, mikor és miben találod. KultOrigoLetörli a sminket a játék babáról Olga Kameneckaja ukrán művészhttp://www.life.hu/kult/20190604-letorli-a-sminket-a-jatekbabarol-olga-kamenetskaya-ukran-muvesz.htmlIrreális formában ábrázolják a nőket a játék babák: ez örök vita a játékiparban. A kislányok már gyermekkoruktól ezekre akarnak hasonlítani, ez formálja az önképüket. Egy ukrán művész, Olga Kameneckaja most élethűvé varázsolta a babákat, letörölte róluk a sminket. KultOrigoÍgy néznek ki ma a Holt költők társasága című film szereplőihttp://www.life.hu/kult/20190603-igy-neznek-ki-ma-a-holt-koltok-tarsasaga-cimu-film-szereploi.htmlVilágszerte rengeteg emberre gyakorolt hatást a Holt költők társasága, amelyben a néhai Robin Williams játszotta a szabadszellemű irodalomtanárt. A film most 30 éves, mutatjuk, hogyan néznek ki a szereplők ma. Kult--60 éves korában elhunyt a brit rádiós, John Myers http://www.life.hu/kult/20190603-60-eves-koraban-elhunyt-a-brit-radios-john-myers.htmlElhunyt a BBC egykori rádiósa, John Myers. KultOrigoNégy új Harry Potter-történetet olvashatnak a rajongók J. K. Rowling tollábólhttp://www.life.hu/kult/20190531-negy-uj-harry-pottertortenetet-olvashatnak-a-rajongok-j-k-rowling-tollabol.htmlNem kell tovább csüggedniük a Harry Potter-rajongóknak, ugyanis J. K. Rowling négy újabb történettel jelentkezik. Már azt is lehet tudni, hogy mikor és hol lehet majd őket olvasni. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.