Elhunyt Lőrincz „Lörke” Sándor zenész

Forrás: Shutterstock -
halál Lőrincz Lörke Sándor tragédia A.M.D. zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötvenkét éves korában elhunyt az A.M.D. zenekar eredeti felállásának gitárosa, Lőrincz „Lörke” Sándor.

A Trottel, a Marina Revue és a Qss nevű csapatok tagja is volt Lőrincz „Lörke” Sándor, az A.M.D. zenekar gitárosa, aki a napokban örökre lehunyta a szemét.

A zenész 52 éves volt, a tragikus hírt az A.M.D. zenekar jelentette be. A Blikk a Schock magazinra hivatkozva azt írja, hogy Lőrincz a kilencvenes években drogproblémákkal küzdött, de sikerült felülkerekednie az addikcióján.

Halálának okáról egyelőre még nem közöltek információt.

Amikor nem hisszük el azt a csókot: a filmvászon legkevésbé összeillő szerelmespárjaihttp://www.life.hu/kult/20190621-charlize-theron-es-seth-rogen-osszejottek-a-csekely-esely-cimu-filmben.htmlJúnius 20-án került a hazai mozikba a Csekély esély című film, amelyben Charlize Theron és Seth Rogen habarodnak egymásba – és ez nem csak első hallásra tűnik teljesen valószerűtlennek, de a film történetében is. Ennek apropóján összegyűjtöttük a listánkra azokat a filmes szerelmespárokat, akikben még a mozi varázsa segítségével sem tudtunk hinni. KultOrigoMeghalt André Wakefield, a Grammy-díjas DJ és producerhttp://www.life.hu/kult/20190619-meghalt-andre-wakefield-a-grammydijas-dj-es-producer.htmlOtthona előtt lőtték le pénteken a Grammy-díjas DJ-producert, André Wakefieldet. A férfi mindössze 26 éves volt. KultOrigoElhunyt Horváth Ádám rendező, televíziós szakember, a Szomszédok című teleregény atyjahttp://www.life.hu/kult/20190619-elhunyt-horvath-adam-rendezo-a-szomszedok-cimu-teleregeny-atyja.html89 éves korában elhunyt az ikonikus tévés szakember, Horváth Ádám. Kult--Idén még biztonságosabb lesz a Balaton Soundhttp://www.life.hu/kult/20190619-iden-meg-biztonsagosabb-lesz-a-balaton-sound.htmlA tavalyihoz képest kétszer annyi önkéntes csatlakozik a Safety First programhoz, hogy a fesztiválozók a lehető legbiztonságosabban bulizhassanak. Kult--Az Oscar-díjas Rami Malek már a Szívek szállodájában is szerepelthttp://www.life.hu/kult/20190618-az-oscardijas-rami-malek-mar-a-szivek-szallodajaban-is-szerepelt.htmlAz Oscar-díjas színészek sem a csúcson kezdik. Azt például észrevetted, hogy a frissen díjazott Rami Malek már a Szívek szállodájában is vállalt egy kétmondatos mellékszerepet? Mutatjuk a videót. Kult--Tönkretett egy milliós műalkotást egy hároméves kislány Baselbenhttp://www.life.hu/kult/20190618-tonkretett-egy-millios-mualkotas-egy-3-eves-kislany-baselben.htmlElvitte hároméves kislányát egy édesanya az Art Basel művészeti vásárra. A gyermek a hírek szerint tönkretett egy több mint 15 millió forintot érő műalkotást. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.