Meghalt Billy Drago színművész

Forrás: WireImage/John Shearer -
halál színész színművész Billy Drago tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 40 éve volt a színészi pályán Billy Drago. A művész hétfőn hunyt el otthonában. 

A Hollywoodreporter.com cikke szerint hétfőn elhunyt Billy Drago. A 73 éves színészt Los Angelesben lévő otthonában érte a halál. A negyven év alatt, amit a pályán töltött, több mint 100 filmben tűnt fel.

Legnagyobb sikerét az Aki legyőzte Al Caponét című filmben aratta 1987-ben. A sorozatok sem álltak tőle távol, a magyar nézők láthatták például az X-Aktákban is.

Billy Drago 73 évesen hunyt el Forrás: WireImage/John Shearer
Elhunyt Max Wright, az Alf című tévésorozat színészehttp://www.life.hu/kult/20190627-elhunyt-max-wright-az-alf-cimu-tevesorozat-szinesze.htmlA fél világ imádta Alfot, a barátságos űrlényt, akit a Tanner család fogadott be. A családfőt Max Wright alakította. A színész a napokban hunyt el 75 éves korában. Kult--Meghalt Ökrös Csaba magyar népzenészhttp://www.life.hu/kult/20190627-meghalt-okros-csaba-magyar-nepzenesz.htmlA KFT zenekar jelentette be Facebook-oldalán a szomorú hírt, hogy elhunyt Ökrös Csaba hegedűművész. Kult--Elhunyt Bryan Marshall színészhttp://www.life.hu/kult/20190626-elhunyt-bryan-marshall-szinesz.htmlA kém, aki szeretett engem című filmben nyújtotta egyik legemlékezetesebb alakítását Bryan Marshall, aki kedden hunyt el. KultThinkstockKevin Costner elárulta az igazságot a Több mint testőr plakátjáról http://www.life.hu/kult/20190626-kevin-costner-elarulta-az-igazsagot-a-tobb-mint-testor-plakatjarol.htmlA Több mint testőr ikonikus plakátjáról árulta el az igazságot Kevin Costner. Kult--Kulka János újra premierre készül a Szegedi Szabadtéri Játékokrahttp://www.life.hu/kult/20190625-kulka-janos-ujra-premierre-keszul-a-szegedi-szabadteri-jatekokra.htmlVisszavonult a nyilvánosságtól Kulka János. A színész 2016-ban kapott stroke-ot, sokáig afáziával, azaz beszédzavarral küzdött. Most újabb premierre készül. Kult--Elhunyt Lőrincz „Lörke” Sándor zenészhttp://www.life.hu/kult/20190624-elhunyt-lorincz-lorke-sandor-zenesz.htmlÖtvenkét éves korában elhunyt az A.M.D. zenekar eredeti felállásának gitárosa, Lőrincz „Lörke” Sándor. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.