A színpadon lőtték le az izraeli DJ-t: a helyszínen meghalt

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
színpad halál dj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A DJ a mexikói San Luis Potosi városban lépett fel, amikor ismeretlenek tüzet nyitottak rá. A helyszínen életét vesztette.

A 45 éves Ronen Dahant mexikói fellépése alatt támadták meg ismeretlenek. San Luis Potosi városban adott koncertet, a színpadon volt, amikor tüzet nyitottak rá. A Perplex művésznevű DJ a helyszínen elhunyt, három ember pedig megsérült.

A színpadon lőtték le a DJ-t Forrás: http://drpatrickomalley.com

A tettesek az eset után távoztak a helyszínről, egyelőre nem derült ki, hogy mi volt a lövöldözés kiváltó oka – írja a Haaretz.

Akiknek nem adatik meg a korlátok nélküli élet: hét szívfacsaró film fogyatékos embertársainkrólhttp://www.life.hu/kult/20190630-szivfacsaro-filmek-fogyatekos-embertarsainkrol.htmlJúnius végétől játsszák a hazai mozik a Bajnokok című spanyol filmet, amiben egy mentálisan sérültekből álló kosárlabdacsapat humoros és megható története elevenedik meg. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyek legemlékezetesebben tudtak szólni a testi vagy szellemi fogyatékkal élő emberekről. KultOrigoExkluzív interjút adott LP: ezért szereti Magyarországothttp://www.life.hu/kult/20190630-exkluziv-interjut-adott-lp-ezert-szereti-magyarorszagot.htmlA világ egyik legsikeresebb zeneszerzője, LP a Volt Fesztiválon lépett fel, ahol egy exkluzív interjút is adott a Life.hu-nak. Elmondta, miért olyan kedves emlék számára Magyarország, mint ahogy azt is megtudhatjuk, mit gondolt, amikor Rihannával közösen dolgozhatott. KultOrigoMeghalt Ungvári Tamás íróhttp://www.life.hu/kult/20190629-meghalt-ungvari-tamas-iro-89-eves-volt.htmlÉletének 89. évében szombaton meghalt Ungvári Tamás Széchenyi-díjas író, kritikus, műfordító - tájékoztatta a család az MTI-t.Kult--Exkluzív interjú Lost Frequenciesszelhttp://www.life.hu/kult/20190629-exkluziv-interju-a-lost-frequenciesszel-volt-fesztival.htmlSokadszor zenél Magyarországon a világ 17. helyezett DJ-je, Lost Frequencies. Most a Volt Fesztiválon lépett fel, ahol egy exkluzív interjút is adott a Life.hu-nak. Mesélt a slágerek megalkotásáról, de azt is elmondta, ki lenne számára az álompartner. KultOrigoElhunyt Bart István író, műfordító, könyvkiadó http://www.life.hu/kult/20190629-elhunyt-bart-istvan-iro-mufordito-konyvkiado.htmlTöbb hónapos kórházi ápolás után, 75. életévében meghalt Bart István író, műfordító, könyvkiadó. KultOrigoExkluzív: interjú az Amaranthe énekesnőjévelhttp://www.life.hu/kult/20190628-exkluziv-interju-az-amarenthe-enekesnojevel-volt-fesztival.htmlAz idei Volt Fesztivál első nagyszínpados fellépője az Amaranthe metálbanda volt. Különlegességük, hogy az énekesük nő, így a szerdai nap rock-metál felhozatalából az egyetlen nőként állt színpadon. Azt, hogy milyen az élete a bandában, valamint milyen különleges emléke van a zenekarnak Magyarországról, a Life.hu-nak egy exkluzív interjúban mesélték el. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.