Klippremier: Az Animal Cannibals észhez téríti a megtévedt rappereket

klippremier Animal Cannibals rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett az év pofonosztogató szerzeménye, a yozsefvárosi duó Siska Finuccsival közösen teszi helyre a megtévedt zenészeket. A kritikai hangvételű rap nem konkrét előadókat helyez fókuszba, hanem magát a jelenséget szedi ízekre.

Az Animal Cannibals Siska Finuccsival közösen készítettek el egy igazán odamondós számot, amihez természetesen klip is készült. A trió helyreteszi a megtévedt rappereket. „

Manapság azonban szinte csak romantikus témájú rap muzsikák kapnak helyet a hazai médiában,

Az Animal Cannibals észhez téríti a megtévedt rappereket Forrás: Kovacs

A sablonos, trendi zenei alap és a refrénben felcsendülő autotune remekül passzol a mostani slágerlistás zenék sorába. A dal érdeme az is, hogyha nem figyelünk a szövegre, akkor is működik a „lábjárás" és a „bólogatás". Ez a zene simán megérdemelt egy videóklipet, amiben a srácok nem tértek el a koncepciótól és mindent belepakoltak, ami klisé, gagyi, vagy amitől kiégsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.