Ismét összeállhat a Jóbarátok-tévésorozat egykori szereplőgárdája

Forrás: NBC -
sorozat Jóbarátok Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen produkcióra ismét összeállhat a Jóbarátok szereplőgárdája.

Úgy tűnik, ismét összeállhat a népszerű Jóbarátok-tévésorozat egykori szereplőgárdája egy egyszeri produkcióhoz – számolt be róla az MTI. A hat Jóbarátok-sztár új produkcióját a Hollywood Reporter és a Variety értesülése szerint az HBO Max streamingszolgáltatás sugározza majd.

Az HBO Max még nem erősítette meg a hírt, de a sorozat egyik főszereplője, Jennifer Aniston a napokban már célzott rá, hogy készülődik valami a Jóbarátokkal kapcsolatban.

Meg nem nevezett források szerint a szereplőgárdával elkezdődtek a szerződéssel kapcsolatos tárgyalások, és az már bizonyos, hogy a 2004-ben befejeződött szériát nem élesztik újra.

A Jóbarátok csapata Forrás: NBC

Aniston októberben regisztrált az Instagramra, és rögtön egy olyan szelfit töltött fel, amelyen a Jóbarátok színészei, Matt LeBlanc, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow és David Schwimmer társaságában látható. Ellen DeGeneres tévéshow-jában pedig sejtelmesen arról beszélt a színésznő, hogy mindannyian "nagyon szeretnének valamit csinálni, azt még pontosan nem tudják, hogy mit, de próbálkoznak és dolgoznak rajta".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.