A Sztárban sztár leszek! versenyzője, Feng Ya Ou saját dalt készített - Videó

Fotó: Bielik István - Origo -
Feng Ya Ou Ferenc dal Sztárban sztár leszek! klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! versenyzője, Feng Ya Ou saját dallal rukkolt elő, amihez látványos klipet is készített.

Feng Ya Ou saját dallal jelentkezik, amihez látványos videó is készült. A „Légy valaki másnak" egy melankolikus szerelmi történetet mesél el modern, deep zenei alappal. A dal a 2019-es eurovíziós dalfesztiválon született meg, ahol Ya Ou Pápai Joci háttérvokalistájaként volt jelen.

Saját dalt készített Feng Ya Ou Fotó: Bielik István - Origo

A felvételhez egy szó szerint sokszínű klip is készült Csiszár Gergő rendezésében, gyönyörű őszi tájjal a háttérben énekel Ya Ou, és még néhány táncmozdulatot is villant, ráadásul a rendezési munkálatokban is sokat segített.

A 28 éves, jóképű énekes jelenleg a TV2 Sztárban Sztár leszek! produkciójában kápráztatja el a közönséget. A legjobb 5 közé már bejutott, és hamarosan kiderül, hogy megkaphatja-e a legsokoldalúbb tehetségnek járó címet. Emellett az Ocho Macho és a Vasovski Live zenekarokban is zenél, ennek köszönhetően folyamatosan koncertezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.