Nemzetközi díjat nyert a Fesztivál Akadémia Budapestről készült imázsfilm Londonban

Fesztivál Akadémia Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemzetközi díjat nyert a Fesztivál Akadémia Budapest Géczy Dávid és Szabó Stein Imre által rendezett imázsfilmje a londoni székhelyű Lovie Awardson - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Fesztivál Akadémia Budapest sajtószóvivője.

A produkció az egy percnél rövidebb imázsfilmek kategóriájában nyerte el a Bronz Lovie-díjat. A kisfilm 33 országból érkezett 1500 pályamű közül került a Lovie Awards döntőjébe. A Kelemen Barnabás és Kokas Katalin főszereplésével készült imázsfilm a nemzetközi internetes szavazás győzteseként a People's Lovie Award díjat is megkapta.

A versenyt szervező Nemzetközi Digitális Művészeti és Tudományos Akadémia (IADAS) felkérésére idén a zsűri tagja volt mások mellett az énekes-dalszerző Imogen Heap, Dan Howell, az író-színész Stephen Fry, Vic Hayes, "a wifi atyja", Robin Chase, a Buzzcar alapítója, Alexander Ljung, a SoundCloud alapítója, valamint Corinne Vigreux, a TomTom technológiai vállalat alapítója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.