Bodrogi Gyula visszatér a képernyőre: ő fogja kölcsönzi Süsü hangját

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Csukás István Süsü színész Bodrogi Gyula Süsü, a sárkány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula 85 évesen sem lassít, színházi szerepei mellett hamarosan visszatér a képernyőre.

Bodrogi Gyula napjai igen mozgalmasan telnek. Színházi szerepei mellett már az új Süsüre készül, hiszen a híres egyfejűnek ismét ő fogja kölcsönözni a hangját.

Bodrogi Gyula, a nemzet színésze a Süsü, a sárkány című bábfilmsorozat mesehőseiről készült alkalmi bélyegblokk forgalomba bocsátásán Budapesten Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Ugyanolyan izgatottan készülök fel egy prózai, drámaibb vagy éppen egy zenés, táncos darabra.

Most az utóbbiban játszom, ugyanis a Budapesti Operettszínház felkért a Bozsik Yvette rendezésében színpadra kerülő János vitéz francia királyának szerepére. A darabnak ma este lesz a bemutatója. Nagyon izgalmas feladat, a színészi játék mellett ugyanis csodálatos zenével és tánccal készülünk" – kezdte Bodrogi a Lokálnak.

Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze a 85. születésnapja alkalmából a Nemzeti Színházban rendezett ünnepségén. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A 85 éves színész hamarosan a képernyőre is visszatér.

„Nagyon örültem, amikor Csukás István elmondta: negyven év után újabb Süsüt ír. Nem volt kérdés számomszra, hogy ismét az én hangomon szólal meg.

Sokan az utcán a mai napig Süsünek hívnak. Bár még nem sok mindent tudok az új részekről, Csukás hetekig elvonulva írt, és még mindig nagy munkában van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.