Napsütés, reggaeton, ütős rímek: Itt az Animal Cannibals legforróbb újdonsága

klippremier Animal Cannibals rapper videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek a srácok képtelenek megörgedni! Az Animal Cannibals rapperei, Qka MC és Ricsipí felforrósítják a hangulatot, és Hawaiira repítenek mindenkit. Pont erre van most szükség az őszi időben!

Legújabb daluk, a "Hawaii-i Nyár 2020" tökéletesen passzol az aktuális nemzetközi hangzásvilágba: friss, dallamos és ráadásul még reggaeton is. A vicces szöveg veszélyesen fülbemászó, és az is tuti, hogy a klipben látható Hawaii mintás fürdőnacikat sem törli ki a közönség egyhamar az emlékezetéből . A trópusi hangulatú sláger kiváló választás esős, hideg napokra, vagy, ha épp egy pörgős raphez van hangulatod.

Az 1989 óta tevékenykedő kannibálokat Magyarország legnagyobb hatású rap/hip hop alakjaiként tartják számon, a stílus meghatározó előfutárjaiként is szokták őket nevezni.

A közönség szeretete mellett sikerüket számos szakmai elismerés is koronázza; három Aranyzsiráf és egy VIVA Comet díjjal büszkélkedhetnek, de több Fonogram díj jelölést is kaptak pályafutásuk során.

A Hawaii-i Nyár egy korábbi daluk átdolgozott, modernebb kiadása. Hallgasd meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.