Szuper hír a rajongóknak: két újabb epizód készül a Mission: Impossible-sorozathoz

rajongó sorozat epizód Mission Impossible premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mission: Impossible-sorozat hetedik részét 2021 júliusában, a nyolcadikat pedig 2022 augusztusában mutatják be, a főszereplő pedig ezúttal is Tom Cruise lesz.

Cruise 1996 óta játssza Ethan Huntot, a Mission: Impossible főhősét. A népszerű akciószéria hetedik és nyolcadik részében egy sor új színésszel egészül ki a szereposztás.

A Paramount és a Skydance közös produkciójának forgatókönyvíró-rendezője, Christopher McQuarrie a napokban jelentette be, hogy az újak között lesz Shea Whigham is, akit legutóbb a Joker című filmben láthatott a közönség. Mellette Hayley Atwell és Pom Klementieff is csatlakozik a produkcióhoz. A régi szereplők közül a The Hollywood Reporter értesülése szerint továbbra is Rebecca Ferguson alakítja Ilsa Faustot.

Forrás: UIP-Duna Film

McQuarrie rendezte a Mission: Impossible 2015-ben bemutatott Titkos nemzet és a 2018-as Utóhatás című epizódját. Utóbbi világszerte 791,1 millió dolláros (236 milliárd forintos) jegybevételt ért el, és ezzel a sorozat eddigi legnagyobb kasszasikere lett.

Mission: Impossible - Titkos nemzet Forrás: UIP Dunafilm

A Paramount a Mission: Impossible 7. részének premierjét 2021. július 23-ára, a 8. részét pedig 2022. augusztus 5-ére tervezi.

Tom Cruise Top Gun: Maverick című akciófilmjének premierjét 2020 júniusára tűzték ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.