Előfordult már, hogy túltoltad a bulit? Erről szól a Holychicks új dala - Videó

Forrás: Youtube/Magneoton -
buli videó Holychicks klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkivel előfordult már, hogy egy kicsit túltolta a bulit. Erről az állapotról szól a Holychicks zenekar új dala.

Az év utolsó napján jelenik meg a Holychick zenekar új dala, amely egyben a idén kiadott Ezmáraz című lemez utolsó száma. Az időzítés nem véletlen, hiszen a Túltolás című dal egy átmulatott éjszaka utáni afterpartiról szól, amely sokak számára ismerős lehet, főleg szilveszterkor.

Előfordult már, hogy túltoltad a bulit? Erről szól a Holychicks új dala Forrás: Youtube/Magneoton

A Túltolás című dalban megjelenik egy klasszikus bulizós kép: „A nap már fent van, a legtöbben hazamentek, de mi még maradnánk, hiszen a legviccesebb dolgok, legizgalmasabb találkozások, legmélyebb beszélgetések ilyenkor történnek. Ez a klasszikus túltolás" – mesélte a zenekar énekesnője, Hunyadkürti Éva "A dal érdekessége, hogy nincs refrénje, ugyanaz a téma fokozódik, míg végül a katarzis után jön az elcsendesedés, és végre hazamegyünk. A másik izgalmas tény, hogy a zenét Vivivel (dob) ketten írtuk, ő gitározik a felvételen, és a koncerteken is, miközben dobol." - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.