Január 4-én hunyt el Gesztesi Károly, akit az egész ország gyászol. Bár a színész emlékét mindenki őrzi, és a kollégák, hozzátartozók fájdalma egyelőre nem csitul, a szerepei szép lassan új gazdára találnak.

Az RTL Klub Reggelijében vendégeskedett Németh Kristóf, aki nemcsak második gyermekének születéséről mesélt, de arról is, hogy ő veszi át a Miniszter félrelép című darabban Gesztesi Károly helyét.

"Ez egy nagyon ambivalens dolog... Nagyon meg van törve a színésztársadalom ismételten, és Karcsira emlékezünk nap mint nap. Nekem is nagyon jó barátom volt ő, és egy őrületes veszteség a szakmában is, meg emberileg is, a családjáról nem is beszélve..."

-kezdte Németh Kristóf.

"Néhány nappal ezelőtt ért az a megtiszteltetés, hogy Bánfalvy Ági és Horváth Csaba producerek felkértek arra, hogy Karcsi után én vigyem tovább a miniszter szerepét ebben az előadásban, úgyhogy február 16-tól velem is találkozhatnak a kedves nézők, és azt gondolom, hogy nem lesz olyan előadás, ami ne úgy indulna el, vagy ne úgy fejeznénk be, hogy Karcsira emlékezünk."