Munka nélkül maradt Pásztor Erzsi

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Búcsúzik a Nercbanda című darabtól - amelyben Pásztor Erzsi, Hámori Ildikó, Zsurzs Kati is játszott - a Karinthy Színház. A színésznőt sokként érte a döntés, nagyon megviseli, hogy végetért ez a sikerszéria. 

„Magasak a jogdíjai, ez igaz, de a drága néhai Karinthy Marci azt mondta, havi egy előadást játszunk belőle, hiszen állandóan telt ház előtt léptünk fel. Most az új vezetés megszakítja ezt a négy éves sikerszériát, ami rendkívül rosszul érint, mert a szívem csücske volt ez az előadás" – mondta el a Borsnak Pásztor Erzsi, aki azt is elárulta, hogy a decemberi előadásokat is lemondták, nem is akármire hivatkozva.

„Az egyik nagyon kedves tanárnő ismerősöm szeretett volna jegyet a decemberi előadásra, ám valaki a színházban azt mondta neki, hogy beteg lettem és azért mondták le az előadást. Nagyon dühös lettem, mert az ilyen állításokkal nem szabad játszani" – mondta Pásztor Erzsi.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.