Készül a Marvel Kapitány folytatása

Forrás: Fórum Hungary -
film Marvel Kapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is megkezdődtek a nagysikerű Marvel Kapitány című szuperhősfilm folytatásának munkálatai.

A Disney és a Marvel egy feltörekvő új forgatókönyvírót, Megan McDonnellt kért fel a 2019-es kasszasiker folytatásának megírására. McDonnell jelenleg első komoly munkáján, a WandaVízió című minisorozaton dolgozik, amely a tervek szerint idén debütál a Disney+ streamingszolgáltatón.
A The Hollywood Reporter című filmes portál értesülései szerint a stúdiók és McDonnell közötti tárgyalás az utolsó szakaszába érkezett.

Forrás: Fórum Hungary


Az első filmet íróként és rendezőként is jegyző Anna Boden és Ryan Fleck nem vesznek a részt a folytatás elkészítésében. A Marvel reményei szerint sikerül egy női filmest találni a második részhez, amely akár már 2022-ben a mozikba kerülhet. Túl sok részletet nem tudni a folytatásról, csak annyit, hogy az 1990-es évek helyett napjaikban fog játszódni.

A 2019-es Marvel Kapitány volt a Marvel első női főszereplővel forgatott szuperhősfilmje. A világszerte 1,1 milliárd dollár jegybevételt hozó moziban Brie Larson alakítja a főhős Carol Danverst, a légierő pilótáját, aki két idegen világ közötti harc közepén találja magát, amely a Földet fenyegeti. A kilencvenes években játszódó film Danvers szuperhőssé válását, Marvel Kapitány születését mutatja be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.