A tél utolsó napján az Évszakokról énekel Balázs Fecó A Dal 2020 színpadán

A Dal 2020 Balázs Fecó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este A Dal 2020 második elődöntőjében tér vissza Magyarország dalválasztó műsorának színpadára Balázs Fecó, aki idén talán a legismertebb slágerét, az Évszakokat énekli majd.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes elmondta, hogy mindig örömmel jön vendégszerepelni A Dalba és nem volt ez másképp idén sem. „Minden évben nagyon várom, hogy a verseny végén kikből lesznek az új Szörényik vagy az új Demjének" – tette hozzá Balázs Fecó, aki beszélt arról is, hogy a Magyar Televízió gyártásában készült Nyolc évszak című sorozathoz készült dala azt az életérzést jelenti, ami a 80-as évek közepén jellemző volt rá.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

A Dal 2020 második elődöntőjében szombaton 19.35-től a Duna Televízió és a Duna World műsorán kiderül, hogy melyik négy produkcióval lesz teljes a döntő nyolcas mezőnye és kik küzdhetnek meg a 75 millió forintos, a zenei karrier építésére fordítható főnyereményért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.