Tóth Gabi Puskás Peti a hála dala Dallos Bogi hazai zenészek énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Generációkon és nagyon különböző zenei műfajokon átívelő feldolgozás készült a Neked írom a dalt című legendás LGT slágerből. A magyar zenészek széles körű összefogásából készült videó - amelyben feltűnnek az LGT tagjai is - a hála jele azok felé, akik a jelenlegi embert próbáló időszakban működésben tartják az országot. Az előadóművészek felhívják a figyelmet arra is: mindenki maradjon otthon.

Az LGT "Neked írom a dalt" című slágerét adják elő hazai zenészek. A kezdeményezéssel az ötletgazdák célja az, hogy köszönetet mondjanak mindenkinek, akik a koronavírus idején erőn felül dolgoznak, legyen szó az egészségügyben dolgozókról, a tanárokról, a kereskedelemben helyt állókról, a gyárakban dolgozókról, azokról, akik embert vagy árut szállítanak, tájékoztatnak, vagy fontos döntéseket hoznak mindannyiunk érdekében.

A felkérésre az előadók első szóra igent mondtak, hiszen ők a maguk módján, a zene által tudnak a legtöbbet segíteni. A videóban több generáció és számos zenei műfaj sztárja fogott össze, hiszen a cél minél több embert elérni.

Az előadók otthonaikban énekelték fel a saját részüket, a kész klip az általuk küldött telefonos felvételekből állt össze.

Azonnal a kezdeményezés mellé állt Dorozsmai Péter, a Tom-Tom Records lemezkiadó tulajdonosa és kollégái is, ötletekkel, felkérésekkel, stúdióval és zenei alappal segítve a munkát, amelynek eredménye alább látható:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.