J. K. Rowling online elérhetővé tette az első Harry Potter-kötetet

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
JK Rowling karantén Harry Potter koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
J.K.Rowling egy kedves gesztussal próbálja a négy fal közé zárt emberek mindennapjait feldobni, online ingyen elérhetővé tette az első Harry Potter kötetet.

A világhírű írónő engedélyezte, hogy 20 különféle nyelven legyen ingyenesen és elérhető a varázslótanoncok kalandjainak első fejezete. Ennek köszönhetően a Harry Potter és a bölcsek köve című regény angol, német, spanyol, francia, olasz és japán nyelven hangoskönyv, míg húsz másik nyelven e-book formájában lesz elérhető. - írja az Ectopolis.

Harry Potter At Home elnevezésű kezdeményezésre a www.wizardingworld.com oldalon lehet feliratkozni. Forrás: AFP/Adrian Dennis

A kezdeményezésre a www.wizardingworld.com oldalon lehet feliratkozni, ahol minden szerdán különleges programra és feladatokra számíthatnak a gyerekek. Rowling célja ugyanis a szülők segítése. Ebben az időszakban otthon sokkal nehezebb lekötni a gyerekek figyelmét,így ezzel az aprósággal igyekszik hozzájárulni a kölykök szórakoztatásához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.